Olin eilen tokoilemassa Nokialla Pian kanssa. Ihan hyödyllistä saada välillä tällaisiakin treenejä (vieras paikka, liikkeenohjaaja, edes joku toinen koira) pelkän takapihalla treenaamisen sijaan. Tosin viime aikoina ei ole pahemmin treenailtu edes siellä takapihalla ;-).

Otettiin ensin istuminen, jossa Svantella ei mitään ongelmia. Sitten otin ihan vähän seuraamista, vähän pomppi ja oli levoton, mutta en jaksa huolestua. Idarin teki oikein hyvin, sen otin ihan kisanomaisesti.

Ruudussa oli palkka valmiina. Ensimmäinen meno merkille vähän huono, mutta uusi yritys ihan OK. Meni ruutuun ihan kivaa vauhtia ja oikein sisään. Toisella kerralla palkka oli ruudun takana. Suunnittelin vähän pysäyttäväni ruutuun ja vapauttavani siitä palkalle, mutta Svante päätti toisin. En jaksanut alkaa tuosta nipottamaan, meidän ruututreeneissä on tärkeintä, että menee oikein ruutuun sisään ja se tapahtui.

Ohjatussa haettiin tällä kertaa vasen. Mainio suoritus Svantelta, ei mitään ongelmia.

Tunnarissa vähän tökkäisi väärää, mutta toi kuitenkin oikean.

Lopuksi otin vielä läpi merkkiviidakon suoran luoksetulon, jonka tuli lujaa. Pitäisi vaan muistaa ottaa niitä pysäytyksiäkin välillä.

Kaikkiaan kiva ja onnistunut treeni.