Elviksen kanssa käytiin eilen lääkärissä. Etujalka, jota se nyt ontuu, kuvattiin kauttaaltaan, mutta sieltä ei mitään hälyttävää löytynyt. Sitten kuvattiin selkä ja ikävä kyllä (tosin ei mikään yllätys sinänsä) spondyloosimuutokset ovat entisestään edenneet, eli sieltä se kipu tulee. Mahdollisesti on hermo vähän puristuksissa jossain tmv. Elviksen hauislihakset olivat ihan jumissa, se varmaan jännittää niitä kipua välttääkseen.

Elvis sai lääkärillä rauhoittavaa ainetta sellaisen kipuannoksen, vähän laukaisemaan sitä kramppia ja lisäksi sen kipulääke vaihdettiin ihmisille tarkoitettuun tujuun (ymmärtääkseni opiaattijohdannainen) kipulääkkeeseen, joka on samalla lievästi rauhoittava. Tätä nyt kokeillaan ja katsotaan, että miten Elvis siihen reagoi. Lääke saattaa väsyttää aika tavalla, eli ei sekään kiva ole, jos koira makaa apaattisena 24/7. Mutta kokeillaan ja jos se auttaa kipuun, niin sitten voidaan kokeilla niin, että lääkettä annetaan 2-3 päivää ja pidetään sitten taukoa.

Mutta kyllähän tässä aika rajoilla liikutaan koko ajan. Selkä ei parane, sitä ei voida parantaa ja tilanne huononee koko ajan. Tänä aamuna Elvis oli onneksi jo vähän parempi ja pääsi aamulenkillekin mukaan köpöttelemään. Ei se ehkä ihan puhtaasti liiku vieläkään ja oli aika väsyneen oloinen, mutta se nyt saattaa johtua vielä siitä eilisestä piikistäkin. Päivä kerrallaan, ei tässä muutakaan voida.