Ei kai niistä virheistä pääse eroon kuin treenaamalla. Ei siis pitkän kisapäivän jälkeen auttanut jäädä laakereille lepäämään, vaan sunnuntaina suunnattiin heti Annen kanssa treenaamaan.

Into aloitti ohjatulla, jossa merkki voisi olla nopeampi. Sai hakea molemmat puolet ja palkkasin vauhdista. Hyvin kiiti menemään.

Sitten ruutu, joka oli oikein hyvä. Paikka keskellä, eikä mennyt kirkkaan keltaisiin hämymerkkeihinkään. Erikseen vielä hullutusta ruudun ja merkin välillä. Vauhtia riitti.

Kaukoissa vain aloituksia. Istumaan ja seisomaan ja kunnon repimispalkat päälle. Nousi nopeasti ja terävästi.

Sitten se tunnari. Kapulat tosi pienillä väleillä ja saatiinhan sieltä se virhe aikaiseksi, eli Into nappasi viereisen. On ilmeisesti tullut nyt aavistuksen ylimieliseksi tässä tunnarissa ja liiallisesti tarkastelusta on siirrytty vähän turhankin itsevarmoihin suorituksiin. Virheestä toruja ja uusinnalla tuli oikea. Sitten koko juttu vielä uudelleen alusta ja nyt malttoi haistella huolella ja oma löytyi. Olipa hyvä, että teki virheen ja pääsin vähän huomauttamaan. Josko muistaisi taas vähän skarpata, eikä viipota vain menemään takki auki.

Lopuksi vielä noudon palautuksia vinoista heitoista ja siitä perusasentoon siirtymisiä. Palautukset toi aika hyvin suoraan, vain kerran jouduin korjaamaan. Sivullesiirtymisissä ei nyt kertaakaan jäänyt vajaaksi, vaan ennemminkin meni vähän yli. No, parempi niin päin. Näitäkin täytyisi nyt ehtiä ja muistaa tehdä.

Svantekin pääsi häiriökoiraksi paikallaoloihin ja keräämään merkit kentältä. Suoritti molemmat tehtävä varsin suurella innolla ja paneutumisella. Sen kanssa saa tokokentällä olla aika tarkkana, on sen verran innokas keräämään noita merkkejä, että siellä lähtee joskus joltain vielä ruutu alta :)

Oli kivat treenit. Intolla ei eilinen pitkä päivä tassuissa painanut, tarmoa ja vauhtia oli kuin pienessä kylässä. Ohjaaja oli vähän ryytyneemmässä tilassa, mutta eihän sitä Inton hillumista katsellessa voi tulla kuin hyvälle tuulelle. Lievästi vaihdellut sääkään (aurinkoa, sadetta, kirkasta, tihkua) ei onnistunut tunnelmaa latistamaan.