Saanko esitellä: FIN TVA & AVA HK2 BH WINDEDOS PAC MAN

785084.jpg
kuva: Tesu Åberg

Tänään oli se päivä, kun kuu, tähdet, biorytmit ja kaikki muukin oli juuri oikeassa asennossa. Tänään Svantesta nimittäin tuli AVA!!

Svanten agilityvalionarvo on asia, jonka olen itse jo aika hyvin saanut painettua jonnekin mielen perukoille kategoriaan "melkein, mutta ei ihan". Tänäänkin moni sanoi minulle ennen rataa, että nyt on Svantelle sopiva rata, mutta itse en kyllä lähtenyt radalle ollenkaan voitonkiilto silmissä, lähinnä tähtäimessä oli tehdä asialliset kontaktit.

Rata oli tulostasosta päätellen ilmeisen kinkkinen, nollia tuli vain kaksi ja reilusti yli puolet taisi hylkääntyä. Se oli kuitenkin meille juuri sopiva, Svante selvitti sen varsin helposti ja ilman ongelmia. Kontaktit olivat kaikki radalla, aa mentiin kahdesti. Kaikki kontaktit hyvin ja kunnolla. Ja niin siinä sitten kävi, että voitto tuli ja _vihdoinkin_ se kauan kaivattu AVA. Kyynel oli kyllä silmäkulmassa, kun tulokset kuulin ja ihana oli saada niin paljon onnitteluja, niin tutuilta kuin tuntemattomimmiltakin. Kiitos kaikille onnitteluista, ne merkitsevät paljon.

Illan toinen rata oli hyppyrata, jossa kämmäsin ihan perus välistävedon, jonka pitäisi olla Svanten bravuuri. Muuten tosi hyvä rata ja Svante tuntui hyvältä ja innokkaalta. Tästä on tosi hyvä lähteä Varkauteen SM-kisoihin.