Tiistaiseen tapaan oli vuorossa Inton agitreenit Marian hallilla Mouhijärvellä. Tehtiin yksi pitkä ja vaikea rata (22 estettä).

Into teki hyppykuviot ihan OK, jos vaan ohjasin edes sinne päin. Se kääntyy jo aika hyvin, jos ehdin ajoissa vaan kertomaan, että minne pitäisi mennä. Aika harvoin ehdin ja sitten olenkin pulassa, sillä Into tekee tosi isoja hyppyjä ja homma leviää käsiin välittömästi. Esim. eilisen radan alku oli sellainen, että tultiin kaksi hyppyä ihan suoraan ja sitten aika jyrkkä käännös mutkaputkeen. Into tuli pari kertaa niin lujaa, että en vaan ehtinyt kääntämään sitä ajoissa ja se meni ohi putken suun. Jotenkin siis meillä on vielä keskinäinen rytmi hakusessa, vaikka paljon tosi kivojakin pätkiä eilen saatiin aikaiseksi.

Suurimmat haasteet oli kepeillä, jotka olivat inhottavasti kohti seinää ja Into teki sen tyypillisen virheensä, eli jätti viimeisen välin pujottelematta. Sitä ongelmaahan ei ole, kun se tietää, että keppien päässä on palkka. Nyt täytyy Marian vinkistä ottaa ohjelmaan sellaiset treenit, että pujottelu on ihan radalla,  mutta joku vie palkan sinne salaa, ilman että Into näkee sen. Saadaan sitä kautta varmuuttaa siihen loppuuun. Ylipäätään keppejä täytyisi päästä treenaamaan enemmän, nyt kun ei ole taas ehditty navetalle käymäänkään.

Ihan kivat treenit taas, helppoa tämä agility Inton kanssa ei ole, eikä varmaan tule ikinä olemaankaan, mutta kivaa sitten senkin edestä (ainakin katsojilla :) ).