Aika räpeltelyä on meidän tokoilut, kun ollaan vaan puuhasteltu tuossa omassa pihassa (eli käytännössä tiellä). Eilenkin tiistainakin siinä ihan pienet treenit.

Seuraamisella aloitettiin. Nyt parempaa, eikä tehtykään sitten kauhean pitkää pätkää. Luoksetulo taas niin, että stopista suoraa loppuun, tämä oli jo paljon parempi. Edelleen tulee vähän matalana (niin aina), mutta ei niin pahasti, kuin viimeksi.

Tunnarissa paaaljon kapuloita melkein kiinni toisissaan. Ekalla kerralla bongasi oman, mutta ei saanut sitä suuhunsa kunnolla, vaan meni ihan yhteen toisen kapulan kanssa. Aikansa niiden kanssa kikkaili ja toi sitten sen väärän. Sanoisin, että työtapaturma. Tein vielä kaksi lisää, näillä tuli molemmilla oma. Viimeiseen lähetykseen vähän hetsasin ja siinä oli selkeästi kyllä paras etsiminen. Aika nuorallatanssia tämäkin, ettei vaan sitten taas mene yli ja huolimattomaksi.

Kaukoja temputeltiin vaan ihan läheltä, niissä ei ihmeitä.

Jääviä taas suoralla sekaisin. Kaikki oikein! Jes!

Keskiviikkona on iltamenoa, eli ei varmaankaan ehditä treenaamaan ollenkaan. Torstaina olisi pakko raahata luut jollekin kunnon kentälle, että pääsisi tekemään ruutua ja ohjautta. Perjantaina on onneksi kimppatreeniä luvassa, niin saadaan vähän liikurointiakin vaihteeksi. Tulee tarpeeseen, kun ollaan nyt hinkuteltu taas pari viikkoa ihan vaan keskenämme Inton kanssa.