Meillähän sitten ressahti taas kotikone, joten siitä tämä hiljaiselo blogirintamalla. Tosin eipä tässä mitään suurempia ole treenailtukaan.

Viikonlopun suurponnistus osui perjantai-iltaan, jolloin pesin kaikki neljä koiraa (Ansa ei tässäkään asiassa kuulu minun vastuualueelleni) oiken shampoolla.  Hirveä homma! Oiva ja Elvis olivat jo tosi likaisen tuntuisia, eli pakko oli tarttua toimeen. Svante ja Into eivät varsinaisest  pesua kaivanneet, mutta vedettiin sitten kaikki neljä samaan putkeen. Ja koirien pesusta suora seuraushan on, että pitää sitten pestä koko kylpyhuone ja kun kerran pääsin vauhtiin, niin kuurasin sitten saunankin vielä samaan putkeen. Koirathan ovat nyt sitten jo ehtineen kurastua noin triljoona kertaa, mutta onpahan nyt pesty. Onneksi nyt aamulla oli jo vähän kuivempaa, jospa se tästä...

Sunnuntaina aamupäivästä otin Inton kanssa ihan vähän tokoa ja illalla olimme treenailemassa Annen, Hannan Veli Viljon ja serkkupoikien kanssa. Olipahan muuten (taas) kylmä! Inton hommat sujuivat ihan kivasti, ruutu onnistui oikein hyvin, jääviä ei sotkenut, mutta istumiseen tarvitsi apuja. Kaukoissa päivällä ei ongelmia, illalla kääntyi taas vähän vinoon. Pitää nyt ihan seurata, että mikä vaihto on se, jossa kääntyy. Noudossa Anne ja Hanna seisoivat häiriönä palautuksessa, mutta hienosti Into toi minulle. Päivällä kokeilin vähän luoksetulon stoppeja erilaisissa tilanteissa (kierrättäen, peruuttamisen kautta jne.), näissä on vielä aikamoinen työsarka ja vielä suurempi urakka on saada Into tulemaan läheltä kovaa luokse, se on sille todella vaikeaa. Kaikkiaan ihan hyviä treenejä, niitä pitäisi tehdä vaan enemmän, että saisi jotain tuloksiakin aikaiseksi :-p.

Suuronnittelut Inton supertaitavalle (ja superihanalle) siskolle Numalle ja Riitalle, jotka saivat viikonloppuna kolmannen ykköstuloksensa EVL:stä, ehkä mekin sitten joskus :).