Svante pääsi eilen pitkästä aikaa agitreeneihin. Meitä oli paikalla vain kolme, joten tehtiin sellaisia pieniä pätkiä. Oli tosi kivaa, sellaiset fiilistely-treenit.

Svante oli varsin pätevä, kontakteista radalla oli vain keinu, jossa ei ongelmia. Muutenkin meno oli ihan mukavaa. Eniten töitä tuotti oma tekemiseni, Svanten kanssa pitää olla niin sellainen "raivokas", ettei se onnistu minulta ihan luontaisesti. Nytkin kun sain vähän huomautuksia laamamaisesta ohjaamisesta, alkoi sitä säpinääkin löytymään, mutta ei se helppoa ole.

Into ei päässyt nyt mukaan, kun se on taas vähän onnahdellut. Sunnuntain tokokisan jälkeen se pääsi pitkälle metsälenkille ja tiistaina otettiin pihassa vähän ruutua, tiistai-iltana se sitten taas onnahteli jokin verran, joten eilinen olikin ihan lepopäivä. Täytyy nyt vaan yrittää malttaa pitää Intoa levossa, jotta tassu tulee lopullisesti kuntoon.

Ansan vatsa alkaa olla jo aika suuri. Iltaisin on ihana istuskella sohvalla Ansa sylissä ja tunnustella siitä vatsan läpi, kun pennut möngertävät masussa. Ja ihan kohtahan ne jo syntyvätkin, aika jännää!