Elviksellä oli torstaina synttärit, kahdeksan vuotta tuli täyteen elämää elviksenä. Aika hyvin koiralta, jolle 2-vuotiaana annettiin maksimissaan kuusi kuukautta elinaikaa. Onnea Elvis, olet ainoa laatuasi <3.

Syntymäpäivänsä kunniaksi Elvis kehitti toiseen korvaansa verikorvan, jonka huomasin illalla se korvia putsatessani. Niinpä tänään sitten hurautettiin lääkäriin, jossa korva piikitettiin ja veri imettiin/valutettiin ulos ja tilalle iskettiin kortisonia. Nyt sen korva on sitten kiedottu hassulle sykerölle ja Elvis ehkä kerrankin näyttää yhtä älykkäältä kuin mitä se oikeasti on :) Elkku oli varsin reipas potilas ja tämäkin operaatio saatiin tehtyä ilman rauhoitusta. Vaa'allakin käytiin ja ilokseni lukemat humahtivat 42 kiloon. Jes, olen saanut Elvistä siis lihomaan, hyvä juttu!

Kuuman perjantain kunniaksi koirat pääsivät (Elvistä lukuunottamatta) uimaan. Ja Into ui! Siis ei mitään "iik, jalkani eivät ota pohjaan ja vahingossa uin" -uimista vaan ihan oikeasti ui. Ei toki pitkälti, mutta useampia metrejä. Jee!