Rippijuhlat on juhlittu, mutta onneksi loma jatkuu vielä tämän ja ensi viikon. Ja rennosti olenkin sitten ottanut, löhöillyt sohvalla ja katsellut olympialaisia. Treenikentät eivät pahemmin ole kutsuneet :-o.

Agilitya on sentään treenailtu, maanantaina oli Svanten treenit. Pari aika helppoa pätkää, joilla teemana kontaktit ja ne olivatkin kaikki radalla. Svante selvitti molemmat radat helposti, eikä suorituksista kauheasti korjattavaa löytynyt. Hyvä oli päästä ottamaan kontakteja ja palkkailemaan niistä. Intokin pääsi lopussa vähän koohottamaan radalle ja koohotusta se olikin, kepit sentään haki aika tiukasti hypyltä kääntyen hienosti. Kontaktit myös hyvin, toki kaikilla palkka valmiina.

Tiistaina oli sitten Inton agit Mouhijärvellä. Tehtii yhtä aika kinkkistä pätkää ja vaikeaa oli. Oma liikuminen oli ihan surkeaa ja en edes osannut kunnon ratasuunnitelmaa tehdä. Renkaasta Into tuli pari kertaa sivusta, eli sitä pitäisi päästä nyt erikseen treenaamaan. Kepit haki jyrkästä avokulmasta hämmentävän hyvin, mahtoiko olla vahinko?

Keskiviikon treenit aloitettiin Tuit... eikun kakun syönnillä. Itselläni oli pää vähän kipeä (keli jotenkin todella kostea ja painostava), joten siitähän olikin hyvä lähteä radalle päänsärkyisenä ja maha täynnä kakkua :-o. Svante oli kuitenkin oikein hyvä, vauhtia oli tosi kivasti ja meno tuntui varsin sutjakkaalta. Pieniä viilauksia tehtiin molemmilla pätkillä, mutta kokonaisuutena olin supertyytyväinen Svanten suorituksiin. Inton kanssa otin kepit ensin kahden hypyn kautta jyrkästä avokulmasta ja sitten keinun ja pituuden kautta jyrkästä umpikulmasta. Haki molemmat hienosti, eli kai se sitten osaa ne?! Keinulla tuppaa jäämään vähän turhan kauaksi, sitä pitää vähän säätää.

Nyt pitäisi saada joku ryhtiliike aikaiseksi ja kaivaa niitä tokokamojakin vähän esiin, jotenkin vaan tuntuu nyt tökkivän, kun kauden tavoitteet (alokas ja avoin) saatiin suoritettua.