Perjantai-iltana oli taas valmennusryhmän treenien vuoro. Suunnattiin Kissanmaalle, jäähallin liepeille. Ei ehkä ihan skarpein valinta, kun hallissa oli Tappara-Ilves -peli, mutta sekaan mahduttiin.

Into aloitti luoksetulolla. Otin ihan kisamaisesti. Stopit ei mitkään huiput, mutta vauhti ihan hyvä. Perusasento jäi vajaaksi, sitä ei kyllä ole aikoihin otettukaan. Sitten toinen suorana. Kyllähän se sieltä kirmasi.

Tunnari niinikään ihan kisamaisena suorituksena. Into oli jonnin verran kierroksilla ja meni aika kovaa kapuloille. Löysi oman, nosti ja nanosekunnissa tarkisti viereisen, otti sen oman ja palautti laukalla. Vähän tylsä toi tarkistus, mutta olin silti tosi tyytyväinen. Asenne oli kivan reipas ja jo melkein rennohko.

Ohjattu tehtiin taas leluilla. Vinkuvat karvat :) reunoilla, keskellä ei mitään. Edelleen siis haetaan rentoutta ja sen myötä vauhtia merkille. Ihan kohtuullinen merkki, siitä namipalkka. Sitten sai hakea molemmat puolet. Otti taas kiltisti takakautta, vaikka olikin lelut. Ihana,

Sitten ruutu. Merkki ihan OK, ruutuunkin hyvin. Vähän jäi reunaan, odotin ja Into korjasi. Palkkasin. Sitten loppuosaa erikseen. Pari käskyä, Into pysyi ihan hyvin ja tuli sivulle kovaa ja korrektisti.

Porukassa tehtiin paikallaolot. Ensin lyhyt istuminen ja sitten niinikään aika lyhyt makuu. Nämä molemmat hyvin, nyt ei ollut mitään höntyilyjä alasmenoissa ja ylosnousuissakaan.

Lopuksi sitten tehtiin vielä seuraamista, joka tuntui ihan kivalta. Jokunen luoksetulon stoppi kierron kautta, nekin ihan hyviä. Kaukoja jumpattiin lähietäisyydeltä ja seiso-maahan sujui aika kivasti. Sitten Into sai kirmata sieltä kentän reunalta pari kertaa ruutuunkin ja sielläkin tehtiin vähän kaukoja. Tekniikasta en osaa sanoa mitään, kun oli niin kaukana, mutta pystyi tekemään vaihtoja ihan hyvin.

Ja ajatella, vettä ei oikeastaan satanut koko aikana ollenkaan ja Ilveskin voitti! Mainio ilta kaikin tavoin.