Säät vaihtelee. Viime viikonloppuna oli niin kylmä, ettei ulos meinannut pystyä menemään. Nyt taas sai puuhastella nollakelissä ja räntäsateessa.

Viikonlopun aloitukseksi treenailtiin Pian kanssa Pirkkahallilla. Nyt en kyllä ihan tarkkaan muista, että mitä kaikkea tehtiinkään... Ruudussa Into tarjosi ensin vieressä ollutta idaria, uusinnalla teki oikein hyvin. Ohjattu taisi olla myös ihan OK. Kaukoissa vähän tahmea, mutta teki. Tunnari sen sijaan on nyt ihan sekaisin, toi mitä sattuu. Kai me se idarikin tehtiin, kun sekin siellä oli. Vissiin ihan OK...

Tokoilujen lisäksi otettiin ilmaisuja pitkästä aikaa. Nyt jo taas vähän vaikeutettiin (koira ja rulla maalimiehellä) ja Into oli ensin vähän ihmeissään, mutta oivalsi sitten varsin nopeasti.

Kotona oli sitten pakko tehdä sitä tunnaria, siellä Into pystyi sen tekemään. Otin myös yhden niin, että omaa ei ollut ollenkaan ja ihan maltilla jaksoi haistella.

Lauantaina oli sitten tokokisat, jotka menivät ihan pieleen . Pitkä treenitauko näkyi ennakointeina ja varasteluina ja epätarkkuutena. Tunnari meni odotetusti nollille (ei edes yrittänyt) ja hyppynouto vähän yllättäen. Siinä kävi kyllä huonoa tuuriakin, kun kapula kimposi kumimatosta suoraan takaisin päin ja päätyi lähes esteen kanssa samalle linjalle. Into ei sitten tajunnut kiertää esteen kautta takaisin. Näitä on kyllä treenattu ja itse vähän oletin, että homma hoituisi, mutta ei se nyt sitten onnistunut. Paikallaoloista saatiin kympit (makuussa oli liikuttanut päätä, grrr...), seuraaminen oli melko OK, samoin idari. Ruudussa vähän liukui, mutta onneksi pysyi sisällä, se oli ihan jees. Ohjatussakaan ei ongelmia. Luoksetulon eka stoppi oli varsin hyvä, mutta liukui aika rajusti. Maahanmeno varovaisempi, vähän sellainen outo. Mietin, että Into saattoi vähän varoa liukkaaksi toteamaansa alustaa. Tässä myös varasti ainakin jostain lähdöstä. Kaukoissa ekaan vaihtoon tarvittiin kaksi käskyä, sitten liikkui hiukan eteenpäin ja varasti perusasennon.

Jäi taas tosi plääh-fiilis tuosta kisasta. Toki tauko ja vähäinen treenaaminen näkyi ja varmasti osin selittävät epäonnistumista, mutta silti. Tuntuu, että juuri kun oli saanut vähän päätä pinnalle tämän tokon suhteen, tuli taas täystyrmäys.

Sunnuntaina ahkeroin pitkähkön talkoopäivän Tamskin agikisoissa. Pääsin ihan aitiopaikalta ihailemaan Anun ja Nipsun kisadebyyttiä, joka olikin varsin makea, onnea vielä tätäkin kautta!!

Kisoista kun pääsin kotiin, oli olo aika vetelä, mutta onneksi oli sovittuna tokotreenit illaksi, eli oli pakko irrottautua sohvalta. Treenailtiin Annen, Emman ja Timon kanssa Hervannassa. Into aloitti sillä painajaisella, eli tunnarilla. Otin pelkkään  haistelua (ilman omaa) ja nyt yritti ja nostelikin vääriä. Tästä sitten huomautin ja maltti alkoi löytyä. Lopulta nosti oman varsin nopeasti ja varmasti. Nyt pitää vaan pistää tässä hommassa peli seis ja Intolle on tehtävä selväksti, että töitä on tehtävä ja pelleily on nyt loppu.

Muuten tehtiinkin vaan helppoja vauhtijuttuja. Ruutu, jossa palkka valmiina oli tosi hyvä. Nyt Into taas muistaa sen palkankin ja näin ajatus on jo enemmän taakse, hyvähyvä! Sitten tehtiin pelkkää merkkiä pallohäiriöllä. Tässä Anne aiheesta huomautti, että turhaan palkkailen niitä, joissa Into menee ensin väärin ja sitten korjaa. Täytyy palkata vain oikeasti hyvistä. Luoksetulon stoppia otettiin kiertojen kautta, ihan OK. Maahamenoa otin itse taaksepäin liikkuen ja namilla palkaten. Melko nopeita nekin. Loppupätkääkin otettiin erikseen. Ihan kohtuullinen vauhti oli siinäkin. Tähän otettiin myös käskyt, malttoi ihan OK. Lopuksi suora luoksetulo niinikään liikkeenohjauksella. Ei ennakointeja ja vähintään kohtuullinen vauhti.

Räntäsateesta huolimatta kivat treenit, kiitos taas treeniseurasta!