Into pääsi taas perheen edustajaksi maanantain agitreeneihin. Ehdittiin tekemään kaksi aika kinkkistä ja Intolle vähän liian vaikeaa pätkää, vaan ihan kivasti se silti meni.

Eka pätkä oli helpompi, tässä meillä oli suurimmat vaikeudet renkaalla, josta Into pyrki tulemaan sivusta, kun olin vähän edellä. Se osaa hakea renkaan, mutta ei vaan pysty, jos on liian kiire ja minä olen edellä, näitä pitää siis harjoitella. Toista kohtaa jouduttiin ottamaan uudelleen, kun Into juuttui pussiin ja sitten sladitti navetan maton irti yhdestä kohtaa. Mutta vauhtia oli paljon ja nyt se piti melkein koko ajan sellaista pientä vinkunaa. Tästäkö se huutaminen nyt lähtee kehittymään :-o.

Toinen pätkä olikin sitten tosi hankala, paljon sellaisia kohtia jotka piti ohjata takaa ja joissa piti koira saada kääntymään tosi tiukasti, vaikka itse oli takana (ja minun tapauksessani todella takana). Kyllä nämäkin klaarattiin, mutta toki olivat vähän vaikeita Intolle. Mutta kyllä tämäkin etenee koko ajan.

Svantekin oli mukana ja sai tehdä tuon jälkimmäisen pätkän. Svante tuntui jotenkin hitaalta ja muutakin säätämistä siellä oli. Pointtina oli kuitenkin tehdä kontaktit ja ne olivatkin hyvät ja nopeat. Inton kanssa otin vielä lopuksi kontaktit ja kepit yksittäin ja hienosti meni.