Tänään olin navetalla treenailemassa Inton ja Viskin kanssa.

Into aloitti tokoilulla, mikä olikin helppoa, kun kaikki esteet oli kerätty navetalta sivuun. No, oli ainakin tilaa .

Ensin luoksetuloa, jossa ei kummempaa. Noudot olisivat mielestäni voineet olla vähän nopeampiakin, muuten ihan OK. Seuraaminen oli hyvän tuntuista, tosin käännöksissä Into edelleen ylityöskentelee, mutta eiköhän se ajan kanssa. Käännöksiä on tehty vasta tosi vähän. Ruutu oli nyt tosi kaukana, kun oli koko navetan pituus käytössä. Into hakeutui vähän vasempaan reunaan tai sitten taakse. Taakse meneminen on kyllä ihan positiivista, kun viime aikoinan on esiintynyt enemmänkin sitä ruudun edessä pyörähtelyä. Hyppyyn ladoin lautoja yli normaalin hyppykorkeuden. Ei ongelmia. Jäävätkin ihan OK, istumisia tein edelleen aika reippaasti kädellä auttaen.

Sitten aloimme Pian kanssa keräilemään esteitä radalle, että päästiin agilityn kimppuun. Otin ensin Intolla vähän vinokeppejä ja sitten päämäärätöntä hyppelyä ja putkea. Puomia emme kireän aikataulun vuoksi kasanneet, joten sitä ei nyt päästy treenaamaan.

Viskin kanssa tein paria lyhyttä radanpätkää, joita saatiinkin sitten hinkata ihan urakalla. Alun kaksi hyppyä 90 asteen kulmassa olivat _vaikeat_. Tuntui, että tein sitten mitä hyvänsä, niin ensimmäinen rima tuli alas. Pitää vaan jättää paljon tilaa ja olla itse varsin passiivinen. Samoin toisen radan aloitusta ja yhtä välistä vetoa jouduttiin ottamaan sen sata kertaa, mutta sekin meni, kun taas jätin riittävästi tilaa. Aalta Viski myös pyrki karkaamaan, kontakti sinänsä OK. Keinuakin otettiin pariin otteeseen, tosin ensimmäisellä kerralla Viski ei millään meinannut löytää koko keinua, hyppäsi suurinpiirtein syliini kysymään, että missä ihmeessä se on! Kepeillä Viski oli tosi pätevä tänään, haki hyvin hankalasta kulmasta ja pujotteli itsenäisesti, vaikka liikuin välillä aika kauaskin. Hyvä Vipa!

Koska seuraavalle vuorolle ei tullut ketään, otin Inton kanssa vielä vähän lisää agia. Edelleen niitä keppejä ja sitten sen Viskin kanssa tehdyn ensimmäisen radan aloitusta, josta Into selvisi yllättävänkin hyvin. Lopuksi otin kepeille yhden hypyn kautta ja tämä meni tosi hienosti.

Rataa rakennettaessa ja vähän lopuksikin oli Intolla ja Viskillä kauheat juoksukisat navetalla. Intosta on niin yli-ihanaa kun joku vähän jahtaa sitä ja Viskistä tuntui olevan vähintään yhtä ihanaa jahdata Intoa. Hauskaa näytti olevan.