Tiistai-iltana oltiin taas Inton kanssa agility-treeneissä. Meni aikas hyvin, siis meidän tasoon nähden :).

Tehtiin kaksi pientä pätkää, joilla ei ollut kuin hyppyjä ja putkia (ml. pituus ja rengas). Ekalla pätkällä pelkäsin kohtaa, jossa koira lähetettiin aan alta menevään aikas suoraan putkeen, josta sen piti sitten kääntyä hyvin jyrkästi takaisin ja pituudelle. Arvelin, että Into ampuu sieltä putkesta suoraan ulos ja niin pitkälle kuin tilaa riittää. Samoin sitä pituutta vähän jännäsin, Into ei ole pituutta montaa kertaa tehnyt, eikä ikinä kohti minua. Tämä kohta meni kuitenkin hienosti, samoin lopun hyppykuviot.

Toisella radalla hankaluuksia tuotti alun välistäveto, ihan normaalisti kaksi hyppyä rinnakkain. Into ei kuitenkaan vielä osaa hypätä sellaisella tyrkkäsyllä, joten jouduin vääntämään tuohon valssia ja olin siinä tosi huono. Lopulta kuitenkin onnistuimme ihan hyvin. Nyt putkeen mentiin sinne toiseen päähän, eli tavallaan aan ohitse ja aika pimeästä kulmasta, tämän Into haki hienosti, joten loppurata oli meille helppoa, kun ehdin tekemään persjätön putkella ja näin pääsin loppuradaksi sinne "helpommalle" puolelle.

Nyt kun on (vihdoin) päästy ontumisten jälkeen tätä agilitya tekemään, tuntuu Into kehittyvän aika vauhdilla. Eilenkin se luki ohjaustani taas jo selvästi paremmin ja saatiin sellaisia muutaman esteen pätkiä, jotka tuntuivat jo ihan agilitylta. Mitäänhän Into ei vielä oikeasti osaa, mutta niin epätoivoinen en tuon agilityn suhteen ole, kuin vielä joitain viikkoja sitten.