Tokon piirinmestaruuksista kisattiin tänään Valkeakoskella. Inton ja minun kisani meni heti alusta alkaen pieleen, kun jouduimme starttaamaan ensimmäisenä. Paikka, jota inhoan, kun ei yhtään tiedä, että mitä ja miten tapahtuu.

Ensin kuitenkin paikallaolot, istuminen OK, makuusta istumaan nousuun tarvitsi vartaloavun, siitä vähennettiin vain 0,5 pistettä.

Yksittäisliikkeistä ensin ruutu, joka ihan hyvin. Aina voisi tietty mennä kovempaa ja paremmin, mutta ihan jees. Seuraamispaikka lopussa vähän liian edessä, pisteitä kuitenkin kymmenen. Idarissa Into teki kaikki asennot, seuraaminen ja kulmat nyt oli mitä oli, mutta kymppi tästä kuitenkin. Seuraaminen ei tuntunut kauhean hyvältä. Kaavio oli ihan naurettavan lyhyt ja Into alkoi vasta kunnolla tekemään töitä, kun se jo loppui. Mystitsesti tästäkin 10 pistettä. Luoksetulossa ihan hyvä vauhti, stopit olisivat voineet olla terävämmät, mutta puolen pisteen vähennys tuli vinosta perusasennosta, luoksetulosta siis 9,5.

Toinen osio alkoi ohjatulla. Into teki hyvän ohjatun. Piste menetettiin liian tiiviistä luovutusasennosta. Kaukot alkoivat ihan hyvin, mutta sitten ilmeisesti puolivälissä tuli Inton takaa jotain ääniä, korvat menivät taakse ja Into selvästi ahdistui. Maasta ylösnousuun tarvittiin ylimääräisiä käskyjä ja näin kaukoista vain seiska. Tunnarissa Into nosti oman, pudotti ja tarkasteli ja toi väärän. Voi paska, paska, paska. Se nollille. Hyppynouto oli ihan jees ja siitä olisin itsekin antanut meille kympin.

Yhteensä 272 pistettä ja 9. sija. Paska kisa, mutta tulipa käytyä.

Onnea piirinmestareille Merjalle ja Kipille, hopeamitalisteille Saaralle ja Pingulle ja pronssia saaneille Annelle ja Toivolle!!