Taidan olla tulossa vanhaksi ;-) sillä T-leiristä toipuminen tuntuu kestävän useamman päivän. Tosin maanantaita ei varsinaiseksi lepopäiväksi voinut sanoa, sillä lähdin lievän mattinykäsmäisen bon voyage-fiiliksen saattelemana taas kohti Punkalaidunta. Tällä kertaa kyydissä olivat Saara ja Ansa (ja Ruutanasta mukaan napatut Emma ja Tirri) ja leirinä Kennelpiirin nuorisoleiri. Punkalaitumelle ei ihan suorinta reittiä päästy, sillä Saara oli unohdellut vähän sitä ja tätä ja niinpä Ruutanasta palattiin vielä kertaalleen takaisin Pirkkalaan hakemaan neidin kenkiä. Perille sitten kuitenkin lopulta päästiin.

Illalla oli sitten vuorossa hakutreenit Pinsiön maastoissa. Otin Intolle vain kaksi maalimiestä, molemmista haettiin haku ja lähetys sitten keskilinjalta. Kummallekin maalimiehelle Into jostain syystä kiersi etukautta, mutta muuten ihan hyvä harjoitus. Näitä jatketaan nyt jonkin aikaa.

Hakutreeneistä kaahasin sitten suoraan Niihamaan agilitytreeneihin Svanten kanssa. Teimme kaksi rataa, jotka menivät oikein hyvin. Toisen radan jälkeen Svante alkoi ravistelemaan päätään ja roikotti sitä vinossa, ihan kuin korvassa olisi ollut jotain. Jätimme sitten viimeisen radan väliin ja sen sijaan otin Intolla vähän putkia ja siivekkeiden kiertoja. Loppuverryttelyjä tehdessä Svante vaikutti olevan taas ihan kunnossa, ehkä sinne korvaan vain sitten meni roska tai jotain.

Kotona olin sitten joskus klo 23 jälkeen ja kilometrejä auton mittariin tuli kolmisensataa. Että sellainen lepopäivä :-o.