Jahuu, wuhuu ja jippii! Pakkanen on lauhtunut. Ihanaaihanaaihanaa. Nyt voi päästä jo uloskin treenaamaan. Minua jotenkin ahdistaa nuo ahtaa hallit ja odotan ulkokautta jo varsin malttamattomana.

No, perjantaina treenattiin kuitenkin hallissa, eli tallilla oli valmennusringin treenit. Aluksi otettiin paikallaolot. Into oli toisessa reunassa. Istumisessa ei ongelmia. Makuussa laitoin ekana maahan ja vikana ylös, nämä myös hyvin. Istumaan nousu oli suorastaan räjähtävä, jes!

Yksittäin aloitin ohjatulla. Otin oikean, koska viimeksi oikeaa hakiessa meni keskimmäiselle. Ja nyt taas! Sain tälläkin kertaa korjattua ja uusinnalla hyvin, mutta tämä pitää nyt ottaa erityistarkkailuun.

Tunnari kisanomaisesti, hyvä suoritus tälläkin kertaa. Idarissa järjestys oli sei-maa-is. Asennot oikein. Nyt tuntuu, että tässäkin alkaa yhteinen sävel löytymään. Into kuuntelee ja minä osaan antaa selkeät käskyt.

Ruudussa oli palkka valmiina. Merkin vieressä (siis alle metrin päässä) oli toinen ruutu, jossa oli isommat merkit. Eka lähettämällä Into menikin yhdelle ruudun merkeistä. Autoin ja näytin sitten sen oikean merkin, jolloin ei ongelmia. Ruutuunkin ihan hyvin.

Lisäksi tein vielä jonkin verran seuraamista ja muutaman kontaktinkin Into pääsi tekemään. Lopuksi se sai sitten juoksuttaa treenikavereita pitkin hallia ja oli oikein tyytyväinen tähän loppuhuipennukseen.