Eilisissä treeneissä katsoimme, että Eteläpuiston pääty (se alue, jossa ilmeisesti oli esiintymislava) on aika lasinsiruton ja suunnittelimme tekevämme siihen radan tänään. Vaan nytpä kenttä oli "kunnostettu", eli lanattu niin, että lasinsiruja oli sitten pitkin kenttää. Ei siellä mitään kunnon treenejä voinut tehdä. Raahattiin sitten aa, puomi ja hyppy tarkasti haravoidulle alueelle ja tehtiin siinä pieniä virittelyjä. Lähinnä hinkkasin kontakteja, vaikka tuskinpa ne tämän treenin ansiosta sen kummemmiksi muuttuivat. Toisaalta kuitenkin hyvä, että viimeistelytreeni oli tällainen kevyt ja enempi hauskanpitoa kuin hampaat irvessä vääntämistä.

Agin jälkeen käyntin hyväkseni Anun apuja ja otin vähän tokoa. Ensin otin ruudun ihan kisanomaisesti, mutta niin, että siellä on palkka. Svante ei kuitenkaan nähnyt, kun ruutu tehtiin ja palkka vietiin. Liike onnistui hyvin, Svante meni merkille ihan kohtuullisesti ja ruutuun hyvinkin reippaasti ja suoraan ja oikein sisään.

Sitten otettiin ohjattua. Ensin vasen, joka meni ongelmitta (katsoi kyllä keskimmäistä). Oikeassa yritti ensin ryysiä suoraan kapuloille, sitten meni oikealle kapulalle, mutta yritti vaihtaa/vaihtoi keskimmäiseen. Arvelen tietäväni, että mistä tuo johtui. Olen viime aikoina kovasti vahvistanut suuntia ja kehunut Svantea, kun se on oikealla kapulalla. Nyt tein kisanomaisesti, eli en puhunut mitään ja Svante saattoi ajatella tehneensä väärin ja pyrki siksi vaihtamaan. Oikeakin saatiin sitten lopulta onnistumaan.

Lopuksi tein vielä idarin niin, että oli oikein tolpat ja Anu liikkeenohjasi. Asennot oikein, istumisessa kääntyi vähän katsomaan, mutta pääasia, että istui.

Ai niin, otimme vielä Anun kanssa paikallamakuun loppua/alkua niin, että olimme rinnakkain ja vuorotellen käskyttelimme koiriamme istumaan ja maahan. Svante piti asentonsa hyvin, eikä reagoinut Anun käskytyksiin.

Myöhemmin tehtiin vielä kotipihassa (Juhan innokkaasti avustamana) tunnari. Svante toi oikean, liikautti kyllä yhtä väärään, mutta en ole varma, että koskiko siihen kuonolla vai tassulla (meni kapuloille aika vauhdilla), seuraavan haisteli rauhassa ja nätisti ja sitten olikin oikea, jonka nappasi varmasti ja hyvin. Ihan hyvä tunnari, kun ottaa huomioon että sitä ei ole otettu kertaakaan yli kuukauteen.