On ollut vähän kiire ja päivitykset taas laahaavat. Vedetään tässä nyt viimeisimmät treenit nopeasti yhteen.

Tokoiltu on kimppatreeneissä kahdesti ja kotipihassa on sitten tehty vähän merkkiä ja kaukoja.

Juhannussunnuntaina oltiin Tullilla pienellä porukalla. Oli meiltä tosi huonot treenit. Into meni heti nysväksi, kun ensimmäisenä tehdyssä ohjatussa tuli ongelmia. Ruoho oli aika pitkää ja kapulat upposivat sinne ja tässä tuli vanha vaikeus, että ei vaan voi mennä, kun ei näe. Äh.

Lisäksi tehtiin muistaakseni luoksetuloa, tunnari ja ruutua. Nämä vissiin ihan OK.

Maanantaina valkkuryhmän treeneissä saatiin treenailla sitten kunnon kaatosateessa. Into teki ruutua, ohjattua (vain merkkiä), tunnaria ja uudelleen ruudun. Ruuduissa oli palkka valmiina, yritetään nyt sillä saada ajatusta vähän taaemmas. Palkkasin myös merkit useampaan kertaan. Ohjatussa tosiaan vain merkkiä namipalkalla. On mennyt ihan älyttömän huonoksi taas. Oli jo parempi karsinnoissa, mutta SM-kisoissa teki molempina päivinä tosi huonon merkin.

Tunnarissa toi sitten väärän. On tehty nyt paljon ruoholla ja Into etsii aina paremmin, kun ei näe. Nyt tehtiin sitten hiekalla, enemmän kapuloita ja ylimatka. Etsi muka, mutta nappasi huoletta väärän. Uusinnalla OK. Vauhtia oli sitten ihan kiitettävästi, mutta kiva olisi, kun toisi oikean. En vissiin vaan saa tähän liikkeeseen molempia; vauhtia ja varmuutta.

Itsekseni otin sitten vielä tunnarin pariin kertaan. Edelleen siellä hiekalla, ylimatka ja paljon kapuloita. Nostin vielä vaikeusastetta riehuttamalla Intoa lelulla ja siitä lennosta etsimään. Taas toi ekalla väärän ja nyt sai tästä jo kevyen suulliseen palautteenkin. Uusinnalla sitten oikea, vaikka melkein napsi vääriäkin.

Lisäksi otettiin vielä ruudun paikanhakuja läheltä. Ne hyvin.

Agilitya treenattiin eilen valmennusryhmän treeneissä. Tehtiin hyppytekniikkaa, mikä on kyllä tosi mielenkiintoista. Ensin set pointia, sitten perussarjaa ja viimeiseksi taipumista. Into selvisi tehtävistä kaiketi ihan hyvin. Mielenkiintoisinta olikin seurata muiden suorituksia ja yrittää sieltä nähdä, miten koira hyppää. Vaikeaa se on, mutta ehkä niistä vähän jotain näkee. Oli tosi kivat treenit ja meille kuin tilauksesta, kun olin aika päänsärkyinen ja normi agitreenaaminen olisi voinut olla vähän hankalaa.

Reilun viikon päästä on Saiman rippijuhlat, siitä viikon päästä alkaa loma ja sitten varmaan päästään hiljalleen normaaliin treenirytmiin. Kulunut kevät/kesä on ollut aika hektinen muuton, yo-juhlien ja kaiken muun hässäkän takia, että vähän tässä alkaa loman tarpeessa jo ollakin...