Tänään tokoteltiin taas Annen ja Hannan kanssa.

Into otti ensin ruutua, jossa jää nyt sitkeästi ruudun eteen. Kun vaan odotan, niin pääsääntöisesti kyllä korjaa, mutta ihan kivahan se olisi, jos menisi suorilta oikealle paikalle. No, lisää treeniä vaan peliin.

Sitten vauhtiluoksetulo niin, että Intosta pidettiin kiinni. Kovaa tuli. Toinen niin, että jätin istumaan. Vauhtia riitti tässäkin. Noudostakin ensin pelkkä palautus, eli Intosta pidettiin kiinni, kapula siihen eteen ja siitä sitten luokse. Lähti sen verran lujaa, ettei meinannut kapula heti tarttua mukaan. Toinen nouto ihan heitetyn kapulan perään, ihan kivasti sekin.

Sitten seuraamista, joka ainakin omasta mielestä oli tänään varsin oivaa. Ehkä se pitkä ja sitkeä paikan hinkkaaminen (jossa seuraamisen intensiivisyyskin jo vähän kärsi) oli sitten kuitenkin hyvä ratkaisu. Tällä hetkellä paikka on mielestäni tosi hyvä ja kontaktikin erinomainen. Voi kun vain osaisin nyt jatkaa oikein eteenpäin ja saisin pidettyä seuraamisen tuolla tasolla.

Lopuksi sitten vähän jääviä, joista ei mitään mainittavaa. Ihan OK kaikki. Treenit lopetettiin sitten uusilla leluilla leikkimiseen. Into sai valita mieleisen lelun ja leikkiä sillä.

Illalla kotipihassa tehtiin muutama tunnarikapulan piilotus. Kapula nousee hyvin, mutta Into herkästi puree. Tehtiin erikseen sitten sillä tunnarikapulalla pitoharjoituksia ja luovutuksia, joiden jälkeen ote rauhoittui. Kaukojakin vähän kokeiltiin, yllättävänkin hyvin olivat vielä muistissa.