Olen kokonaan unohtanut raportoida Svanten kuulumisista. Johtunee siitä, että Svante voi jo ihan hyvin :).

Perjantaina se oli aivan jumissa ja todella kipeä, oli itse jo ihan huolesta sairas sen takia. Kun pääsin töistä kotiin annoin sille heti särkylääkkeen. Pienen kävelylenkin se teki ja periaatteessa käveli ihan OK (melko jäykästi toki), mutta ei laukannut ollenkaan tai jos yrittikin, niin ei käyttänyt oikeaa takajalkaa ollenkaan. Samoin portaiden nouseminen oli tosi hankalaa. Iltaa kohti se kuitenkin jonkin verran vertyi, ilmeisesti särkylääkkeen ansioista.

Lauantai-aamuna Svante oli jo selkeästi parempi. Edelleen hitusen jäykkä, mutta laukkasi jo sellaista varsin rauhallista laukkaa. Itse lähdin Inton kanssa koko päiväksi pois ja annoin muulle perheelle ohjeen pitää Svante sisällä, eikä laittaa tarhaan, vaikka ei nyt mikään kylmä ilma ollutkaan. Särkylääkettä en antanut, sillä halusin nähdä, että mihin suuntaan menee. Illalla kun tulin kotiin, oli Svante taas jo parempi. Liikkui rennommin ja laukkaili, mutta edelleenkään ei mennyt lujaa.

Sunnuntaina Svante vaikutti jo lähes normaalilta, nyt se metsässä irti päästettäessä ryntäsi jo lähes normaalisti menemään ja muutenkin oli ihan OK, riehui mm. Inton kanssa jo jonkin verran. Edelleenkään en laittanut sitä tarhaan, vaan pidin varoiksi sisällä (oli toki useamman tunnin pihalla muiden koirien kanssa, kun tein vähän pihahommia).

Tänä aamuna Svante vaikutti aamulenkillä jo ihan normaalilta. Liikkui ihan itsensä oloisesti ja normaalia vauhtia. Eli kaikki vaikuttaa olevan OK. Lepäilköön nyt kuitenkin varoiksi vielä tämän viikon, ettei tule takapakkeja.