Sunnuntaina hakuiltiin taas siellä jossain Nokian perukoilla, samassa paikassa siis kun viimeksikin.

Intolle otin samat neljä piiloa kuin viimeksikin ja sitten vielä kaksi lisää, kaikkiaan siis kuusi maalimiestä. Neljä ensimmäistä ns. tutuissa paikoissa ja viimeiset sitten "uudella" alueella. Etukulmat tosi hyvin, Into meni kovaa ja suoraa maalimiehille. Kolmannelle lähti tosi lujaa ja ilmeisesti vauhti vei voiton järjestä, sillä oli juossut hyvin läheltä maalimiehen ohi. Teki ihan kohtuullisen ison tyhjän. Toisella lähetyksellä meni samasta reiästä ja nyt laajensi pistoa vähän turhankin laajaksi, eli kävi tosi kaukana. Huutelin takaisin ja Into lähtikin tulemaan, mutta palatessa bongasi sitten maalimiehen ja meni sinne. Ei ihan nappisuoritus, mutta ainakin irtoaa ja jaksoi myös tehdä töitä hienosti.

Neljäs taas ongelmitta, hyvä ja suora pisto. Viidettä vähän jännäsin, että miten käy. Oli siis alueella, jossa ei aiemmin oltu oltu, lisäksi maasto oli aika haastava; ensin jyrkkä lasku, sitten pienen suoalueen ylitys ja sen jälkeen jyrkkä nousu. Into selvitti tämän kuitenkin hienosti, meni ensin vähän ohi maalimiehestä, mutta tarkensi hyvin. Kuudes olikin sitten helpompi, tosin tässäkin Into päätti kiivetä ensin kalliolle ja edetä sitä myöten, tarjolla olisi ollut helpompikin reitti.

Oikein onnistunut harjoitus taas kerran. Olosuhteet olivat tosi raskaat, oli kuumaa ja painostavaa (ja kohtahan se sitten ukkostikin), Into jaksoi hienosti ja teki hyvin töitä, vaikka harjoitus oli sille aika pitkä.