Keskiviikkona suuntasin Anun kanssa navetalle, vaikka en kauheasti pysty mitään tekemäänkään. Lähinnä otettiin kontakteja ja keppejä ihan yksittäisinä esteinä.

Kontakteilla Into vähän himmaili alastuloilla. En tiedä, että tekeekö tuon se, että tietää palkan olevan tulossa (usein lelu ihan kädessä näkyvillä) ja vähän aijailee vai mikä. Samoin puomilla paikka on edelleen vähän epäselvä, saattaa pysähtyä liian ylös. Näitä sitten vahvisteltiin ja hinkattiin. Ihan hyvä tällainen pakkoloma tähän väliin, niin tulee taas vahvistettua kontaktejakin välillä.

Lisäksi tehtiin keppejä, joissa Into haki vaikeatkin sisäänmenot tosi hienosti. Pujotteli myös hyvin ja itsenäisesti. Pöytääkin otettiin, sehän on Intolle kohtuullisen vieras este. Nyt vaan lähettelin pöydälle ja naksulla ja pallolla sitten palkkasin. Kerran Into liukui yli ja laskeutui selälleen maahan (auts!), mutta muuten tosi hyvin ja osasi hakea pöydälle jo vähän kauempaakin.

Svante sai tehdä myös kontakteja ja keppejä. Sen kanssa kontaktienkin treenaaminen on liikuntarajoitteisen ohjaajan kanssa hankalaa, kun se ei niitä itsenäisesti osaa ja jää sitten aina katselemaan, että minne minä jäin. Mutta tulipa nyt jonkin verran tehtyä kuitenkin.

Into myös ihan pienesti tokoili. Ensin otettiin hyppynoutoa (puukapulalla, kun en ole vieläkään saanut aikaiseksi hommata uutta metallia), jossa yritin heitellä mahdollisimman vinoja heittoja. On muuten yllättävän vaikeaa heittää _tietoisesti_ vinoon, yleensä kapula pomppi ties mistä aivan oikealle paikalle. Tyydyinkin sitten jonkun kerran viemään kapulan, että sain sen sinne minne halusin. Into teki näitä ihan hyvin. Ihan lopuksi otettiin sitten tunnaria, jonka melkein unohdin. Vähän epäilin, että kuinka käy, kun Into läähätteli ja oli ehkä hitusen liikaa agilityvaihteella, mutta se teki tosi hienosti. Anu vei kapulat ja ensin otin taas niin, että siellä ei ollut omaa ollenkaan. Hienosti Into malttoi haistella, vaikka Tuittukin tunki samoille kapuloille. Sitten melko kisanomainen suoritus, jossa edelleen tosi hyvä ja rauhallinen etsiminen. Palautus tuli ravilla, mutta se on pientä näissä meidän tunnariongelmissa. Hyvä Into!