Eilen taas hakuiltiin. Entistä vahvemmaksi käy käsitys siitä, että hakuryhmämme koostuu liudasta blondeja, sillä _taas_ mentiin Ylöjärvelle ja _taas_ oli lunta reiteen asti. Kivaa.

Svantelle otin vasempaan etukulmaan ilmaisun irtorullalla. Periaatteessa OK. Vähän kääntyi alueelle liian aikaisin ja nosti äijän työskentelemällä taaksepäin, mutta tuulikin ohjasi tekemään niin. ´Toiseen etukulmaan tyhjä, mutta nyt en kuolemaksenikaan muista, että miten sen teki. Todennäköisesti ei erityisen loisteliaasti.

Toisellekin puolelle tyhjä, eteni alueen perälle, pyöri siellä tovin ja työskenteli taaksepäin. Argh. Sitten ilmaisu kiintorullalla, kääntyi taas alueella eteenpäin ja nosti maalimiehen työskentelemällä taaksepäin, tuulikin osittain kyllä vaikutti tuohon. Pudotti rullan liian aikaisin, joten laitoin uudelleen, nyt paremmin.

Sitten taas vasemmalle tyhjä, joka jäi vähän lyhyeksi, mutta liikkui sentään oikeaan suuntaan. Viimeinen oli sitten suora palkka, joka ihan OK.

Varmasti tämä tosi runsas lumi on nyt osaltaan aiheuttanut sen, että tyhjät jäävät helposti ihan vaan teräviksi pistoiksi. Svante käyttää jo muodostuneita polkuja hyväkseen (mikä on ihan ymmärrettävää, miksi rehkiä umpihangessa kun helpommallakin voi päästä) ja ne ohjaavat sen liikkumista. Aika epätoivoiselta tämä kyllä nyt taas vaihteeksi tuntuu.