Keskiviikon agitreenit alkoivat kakunsyönnillä. Tero tarjosi Lumon kakkosiin nousun, kolmosiin nousun ja SM-nollien johdosta. Olihan siinä juhlittavaa ja kakkukin sitten sen mukainen. Ja se kaikki piti syödä :-o.

Ähkyn partaalla yritin sitten lyllerrellä ratojakin läpi. Tehtiin pari pätkää ja mitään isoja ongelmia ei ollut nytkään kummallakaan. Tokalla pätkällä juutuin hinkuttamaan taas yhtä jaakotusta, jossa sain Svanten kääntymään väärään suuntaan. Jotenkin vaan teen väärin. Kontakteista radalla oli keinu ja puomi ja puomilla (melkein) aina palkka valmiina. Svante oli ihan OK, ei mikään super, mutta ihan pätevä.

Intokin pääsi ottamaan toisen radan keskeltä pienen pätkän; keinu, putki, kolme hyppyä ja aika jyrkkä käännös kepeille (umpikulma). Vähän pääsi kaarrottamaan kahden viimeisen hypyn välillä, mutta muuten meni kivasti ja kepitkin osasi hakea hyvin.

Lopuksi syötiin taas vähän lisää kakkua. Ja keksejä.

Aamulla on lähtö Tending-leirille ja siellä on tarkoitus Inton kassa urakoida oikein kunnolla. Agilitya treenaamme joka päivä (vähän jo pelottaa etukäteen, että mitä siitä tulee, kun ei tuo vielä oikein osaa mitään), kahtena päivänä hakua ja kahtena tokoilemme. Viskikin tulee lauantaina liitelemään, meikäläisellä onkin tiedossa aika hikinen parituntinen, kun Into ja Viski ovat samassa ryhmässä :-o. Leiristä lisää sitten ensi viikolla.