Juhannus korkattiin hakutreeneillä. Oltiin Mutalan takamaastoissa ja jestas, että siellä oli hyttysiä. Siis aivan järjetön määrä.

Into oli tosi etevä. Tehtiin (taas) sellainen perustreeni; neljä maalimiestä (pitäisi varmaan vähän alkaa varioimaan näiden treenien kanssa, ettei käy tylsäksi). Ensimmäinen pisto tuli vasemmalle ja oli hieno, aivan viivasuoraan maalimiehelle asti (matkalla oli leveän polun ylitys, mutta ei aiheuttanut ongelmia).  Sitten oikealle, jonne lähti vähän vinoon, mutta taas aivan suoraan ja alueen takarajalle asti, jossa kääntyi hienosti oikeaan suuntaan ja löysi maalimiehen.

Kolmas pisto sitten taas vasemmalle. Nyt Into kurvasi liian aikaisin aluetta eteenpäin (ilmeisesti lähti sitä polkua pitkin kulkemaan), otin uudelleen ja nyt hieno pisto takarajalle, jossa eteni ja lähti tulemaan takaisin keskilinjalle  napaten matkalta melko lähellä keskilinjaa maakuopassa olleen maalimiehen. Meni siis juuri kuten pitikin. Viimeinen oikealle, nyt lähetin vähän huonolla linjalla ja Into lähti vinosti vähän kohti etukulmaa. Eteni kuitenkin lähetettyä linjaa pitkin aivan suoraan ja meni vähän alueesta ylikin. Kääntyi oikeaan suuntaan ja bongasi maalimiehen. Vähän turhan laaja pisto, mutta Into eteni hyvin ja suoraan, joten olin todella tyytyväinen.

Varsin onnistuneet treenit siis!