Torstaina tokoiltiin Annen, Pian ja Lotan kanssa Tullilla.

Aloitettiin paikallaoloilla. Istumisessa Into jostain syystä vähän ahdistui, kun Pia kävi korjaamassa tai palkkaamassa vieressä ollutta Tuplaa. Meni maahan. Kävin nostamassa ylös ja lopun istui kyllä, mutta tosi luhistuneen oloisena. Ressukka. Makuissa otettiin paljon alkuja ja loppuja, nämä pääasiallisesti hyvin. Otettiin sitten vielä Toivon parina pieni istuminen, nyt ihan OK, tosin korvia Into vähän riiputti nytkin. Toivottavasti tuon istumisen kanssa ei nyt ala tulla mitään ongelmia, on tähän asti ollut hyvä.

Yksittäin otettiin seuraamista, jossa edelleen hinkattiin sitä paikkaa. Sellainenkin huomio tehtiin, että Into tekee perusasennon helposti vähän taakse vinoon. Itse olen vielä todennäköisesti vahvistanut tätä, sillä silloin kun Into minusta tuntuu hyvältä, on se vähän vino. Suorana se taas tuntuu vinolta. Nyt pitää siis olla tarkkana.

Ruutuun kaksi kertaa valmiille palkalle. Oikein hyvin. Tunnarikin oli ihan OK. Vähän juuttui haistelemaan niitä kapuloita, joille osui ensimmäisenä, mutta kun omalle osui otti hyvin ja varmasti. Palautuskin taisi olla melkeinpä laukkaa... Luoksetulosta otettiin vain sitä loppupätkää, sekä eteen, että vauhdista palkaten. Into tuli melko hyvällä vauhdilla.

Kaukoihin haettiin edelleen sitä nopeaa istumista naksun kanssa. Lisäksi muutama muu vaihto ihan läheltä tekniikkaa vahvistaen. Ohjatussa oli ensin pallo merkin takana, sitten "tyhjä" merkki, josta sai hakea oikean (palkkasin vauhdista) ja sitten vielä kerran niin, että pallo merkin takana.

Kivat treenit, vaikka vähän kylmä meinasi tullakin. Into oli varsin taitava :).

Oma olo on ollut muutaman päivän vähän hutera; palelee ja päätä särkee. Toivottavasti ei nyt mikään tauti tunge päälle, tässä ei oikein joutaisi sairastelemaan. Pari viikkoa pitäisi vielä jaksaa sinnitellä töissä ja sitten pääsee vihdoinkin talvilomalle. Alkaahan se olla jo aikakin...