Viikonloppuna piti olla hartaasti ja pitkään odottamani Janita Leinosen agilitykurssi Marian hallilla Mouhijärvellä, mutta kurssi jouduttiinkin sairastapauksen vuoksi perumaan. Eihän sairastumiselle mitään voi, mutta harmittaa silti aivan vietävästi. Olin odottanut tätä viikonloppua niin kovasti. No, onpahan yllättäen sitten vapaa viikonloppu.

Tänään kävin taas navetalla vähän treenailemassa, vaikka sää olikin aika kylmä. Svante on kyllä virallisesti sairaslomalla, mutta sekin pääsi mukaan. Into teki ensin vähän tokoa, pari hyppynoutoa ja vähän kaukoja. Ei kummempia näissä. Svantenkin kanssa olin jo heittämässä kapulaa, mutta sitten muistin, että sillä on tikkejä suussa, joten nouto ei ehkä ole ihan älykkäin aktivointiliike. Svante sai sitten muistella avoimen hyppyä ja tehdä seuraamista ja vähän kaukoja.

Sitten liitämään. Joku oli tehnyt navetalla radan numerolappuineen, joten hyödynsin sitä molempien poikien kanssa. Svante meni ihan kivasti ja teki kerrasta nollan, Inton kanssa ei ihan heittämällä selvitty, vaikka aika kivasti Intokin meni.

Yksittäisinä esteinä tein molemmilla kontakteja ja keppejä. Intolla toki enemmän,  Svanten pitää ottaa vielä vähän rauhallisemmin (vielä kun joku kertoisi asian Svantellekin). Molemmat pojat oli oikein päteviä agikiitäjiä.