Sen enemmän räpeltäminen oli agilitykisoissa Ylöjärvellä. Kaksi agi-  ja yksi hyppyrata. Into lähti taas yllättäen ensimmäisenä (olemme tänä vuonna lähteneet varmaan ainakin kymmenissä kisoissa kolmen ensimmäisen joukossa, en tykkää yhtään) ja olin jo vähän luovutusmielialalla liikenteessä. Tiedän, ei niin saisi tehdä, mutta silti.

Eka rata oli tosi huono. Heti alussa Into osittain putosi keinulta pois, itse en ihan tarkkaan nähnyt, että mitä tapahtui, mutta kuulosti siltä, että tassut vaan luistivat. Siitä siis kontaktivirhe. Sitten ohjasin itse huonosti yhden niiston, siitä kielto ja Into vielä otti yhden kiellon _putkelta_! Ei siis oikein kulkenut. Itse tosiaan luulin, että rata oli hylly, mutta 15 s näytti olevan ja kaiken säätämisen ja kontakteilla seisottelunkin jälkeen ehdittiin jopa vielä aikaan.

Toiselta radalta saatiin väännettyä nolla. Omasta mielestä tämä ei tuntunut ollenkaan hyvältä. Jotenkin oli koko ajan sellainen tunne, että ajoitus ei oikein toiminut. No, yleisön mukaan näytti hyvältä ja sehän nyt on pääasia . Nolla kuitenkin ja se tuntui varsin kivalta näiden räpellysratojen jälkeen. Sijoitus taisi olla viides.

Hyppäri lähti omastakin mielestä ihan hyvin liikkeelle, mutta sitten ilmeisesti sähelsin jotain yhdessä persjätössä ja Into lähti kuin vanhoina "hyvinä" aikoina ja kävi hyppäämässä yhden ylimääräisen hypyn. Se rata oli sitten siinä.

Vähemmän sitten räpellettiin illalla tokotreeneissä. Oltiin taas Loukonlahdessa ja seurana Anne, Toivo, tuore TVA veli-Viljo ja Metku.

Into teki ensin seuraamista. Hain nyt hitaaseen kävelyyn vähän parempaa tahtia ja vauhtia, jotta Into ei raahaisi takapuoltaa. Nyt kävelikin ihan hyvin. Tää on vaan jotenkin niin vaikeaa. Etenkin kisoissa huomaan aina käveleväni hitaan ihan liian hitaasti. Todella hankala saada vakioitua näitä itselleen.

Tunnari kisanomaisesti. Kapulat kellona, joka tuntuu olevan Intolle usein vaikeampi. Into teki ihan tosi hyvän tunnarin! Ei varmistellut ja palautusvauhtiakin voisi positiivisesta ajateltuna kutsua melkein laukaksi. Ihanaa!

Kaukojen tekniikkaa tehtiin läheltä. Nyt kun on kaukoissa haettu vaan sitä oikeaan mielentilaa, on tekniikka levinnyt ihan täysin. Näitä pitäisi tehdä ja paljon.

Ruutu kisamatkalta. Palkkasin ensin merkin pariin kertaan. Sitten ruutuun. Hyvin löysi, vaikka treenikamoja oli siellä ruudun ympärillä lojumassa. Ekalla paikka inansa edessä, mutta lähti ihan kivasti korjaamaan. Toinen hieno, ihan oikea paikka ja tosi hyvällä vauhdilla.

Toisella kierroksella tehtiin luoksetuloa. Kokeiltiin sitä, että avustaja heitti pallon Intolle. Melko OK stoppi, eikä ainakaan vielä lähtenyt koomaantumaan/banaanille, mitä tekee jos minä heitän tai on takapalkka. Tätä voisi kokeilla aina silloin tällöin.

Ohjattua taas leluille. Nyt ei ihan yhtä vapautunut merkki kuin eilen. Noudot hyvin.

Olipa kivat treenit. Sää oli aivan mahtava. Häiriöitäkin saatiin ihan riittämiin puistossa ja ympäriinsä juosseiden tenavien ja viereisellä hiekkakentällä vedettyjen kahvakuulatreenien muodossa. Meno oli musiikkeineen kuin isommissa karkeloissa konsanaan.