Into yskii ihan hirveästi, välillä kakoo ja oksentaa limaa. Yöllä täällä ei saanut kukaan nukuttua, kun tuo ressukka köhi koko ajan. Sitten kun se ei hetkeen köhinyt, oli pakko nousta katsomaan, että hengittääkö se vielä...

Mietin, että kauanko tuota uskaltaa katsella, vai pitääkö sen kanssa lähteä lääkäriin. Onneksi Into hillittömästä yskimisestä huolimatta on varsin (turhankin?) pirteä ja ruokahalu on myös ihan kohdillaan.

Nyt vaan kädet kyynärpäitä myöten ristiin, että ei iske muihin koiriin. Pahimmassa tapauksessa sairastavat kaikki neljä sen vuorotellen ja me ollaan koko porukka karanteenissa ainakin pari kuukautta .

Oiva-ressukkakin on aika vaisu. Ei tahdo jaksaa kävellä edes sitä meidän normaalia lenkkiä ja etenkin öisin on vähän levoton ja vaihtelee nukkumapaikkaa. Oiva pääsee ylös makuulta ihan hyvin, mutta makuulle meneminen on vähän hankalampaa ja niinpä sen uuden nukkumapaikan löytäminen ja siihen asettuminen kestää aina aika kauan ja siihen sisältyy pyörimistä, kuopimista ja muuta säätöä aina koko rahan edestä. En tiedä, että mitä sen päässä viime yönä oli liikkunut, kun oli löytänyt jostain yhden tunnarikapulan ja silpunnut sen aikansa kuluksi. Oiva nyt on tunnetusti on kategoriaa "iloinen mieli korvaa puuttuvan älyn", joten ehkä se keksi tuhotöiden tekemisenkin nyt vasta vähän kypsemmässä (13 v.) iässä .