Viikonloppuna uudistin autoni. Tai eihän se nyt uusi ole, edes meidän perheelle, mutta minulle koira-autona uusi.

Koska uuteen autooni ei ollut sopivaa häkkiä, piti sellainen hommata. Päädyin Variocage-häkkiin, joka on vakuutusyhtiöiden suosittelema ja josta Tapiolan asiakkaana sai vielä alennustakin (hinta kyllä kirpaisi tuon alennuksen jälkeenkin...). Lisäksi sama häkki sopii useaan eri automalliin, eli sen käyttöikä on siinä mielessäkin todennäköisesti aika pitkä. Uskomattominta tässä on se, että tilasin häkin maanantai-iltapäivänä ja tiistaina sain klo 7.40 tekstiviestin, että häkki on noudettavissa. Kohtuullisen nopeaa toimintaa siis! Juha haki häkin (tai sen palaset) töistä tullessaan ja lähes koko illan kestäneen uurastuksen jälkeen häkki nököttää nyt Mondeon perässä ja on tosi hieno :). Kiitokset häkistä ja nopeasta palvelusta tänne.

Lauantain käväisimme Stockmannilla ostamassa uuden pölynimurin. Kovasti kehuttu Dyson-imuri oli kanta-asiakastarjouksena ja koska ko. imurin hankintaa oli jo jonkin aikaa harkittu, piti tarjous tietenkin hyödyntää. Ainakin toistaiseksi ostos tuntuu varsin onnistuneelta; jälki on hyvää ja kämpässä ei haise palanut pöly imuroinnin jälkeen. Kaiken kukkuraksi imuria on ihan ilo katsella, vähän sellaista persoonallisempaa otetta.

Lisäksi olen uusimassa (työ)puhelinta. Tarvitsen uuden kalenteritoimintojen ja sähköpostin vuoksi. Vaikeinta tässä on nyt se, että minun pitäisi päättää millaisen puhelimen haluan. Olen aivan pihalla tuolla puhelinviidakossa, täytynee mennä johonkin telefooniputiikkiin vähän hipelöimään malleja. Mutta uutta siis tiedossa silläkin rintamalla.

Tämän bloginkin ulkonäön innostuin uudistamaan, ensimmäisen kerran koko bloggaushistoriani aikana! Vähän alkoi se punainen jo kyllästyttää.

Koirille ei taida mitään uutta kuulua. Olin eilen noin 14 tuntia töissä, joten koirien päivä oli varsin tylsä. Pikaiset pissatukset päivällä ja illalla sitten pienelle lenkille (kauhean pitkälle en kymmenen jälkeen enää jaksanut raahautua). Tänään onkin sitten ulkoiltu senkin edestä. Ensin pienempi lenkki koko porukalla, sitten Svanten, Inton ja Viskin kanssa puolentoista tunnin metsälenkki (ihanaa kun on lunta ja näkeekin taas jotain!), sitten vielä ulkoilua omalla pihalla ja illalla taas pieni lenkki kaikkien viiden kanssa. Nyt on aika rauhallisen oloista sakkia nukkumassa.