Kevät tekee tuloaan, jos ei sitä nyt muusta huomaa, niin ainakin siitä, että kuraa, loskaa ja rapaa piisaa. Tilataan sellainen pikakelattu versio tästä keväästä, eli lumet huspois nopeasti ja kesä tilalle, kiitos!

Perjantaina päästiin treenaamaan kuiviin olosuhteisiin, kun olin varannut vuoron navetalta. Into aloitti tokoilulla ja siinä luoksetulolla. Siitä meinasikin tulla vähän pidempi puhde, kun Into alkoi ennakoimaan takapalkkaa, ei stopeissa, mutta yritti karata palkalle ennen kunnollista eteentuloa. Sitten kun vaadin eteen, enkä palkannut, alkoi se ennakoimaan stoppejakin. Äh. Ei muuta kuin suoria luoksetuloja ja palkka minulta, välillä sai palkaksi sujahtaa putkeen. Ei missään vaiheessa tullut täysillä, mutta sentään tuli. Huoh, ei taida tuo takapalkka nyt sitten toimiakaan.

Seuraaminen oli ihan OK. Noudot vähän hitaita, mutta tässä varmaan vaikutti tuo luoksetulon hinkuttaminen. Otin muutaman pelkän palautuksen ja palkka vauhdista.

Sitten Into huilimaan ja Svante vähän liitelemään. Svante teki lähinnä  kontakteja ja keppejä aika mielikuvituksellisista kulmista. Nyt kehun omaani ihan estoitta, mutta Svantella on kyllä käsittämätön kyky hakea keppien aloitus oikein melkeinpä mistä vain. Voin esim. lähettää sen keppien päästä ja se osaa mennä sinne toiseen päähän ja siellä oikein sisään. Noin karkeasti yleistäen voisi sanoa, että jos Svante vaan näkee kepit, osaa se mennä oikein sisään. Voi kun saisi Inton oppimaan kepit edes puoliksi noin hyvin!

Intokin otti sitten keppejä. Sitä avokulmaa vähän haettiin. Nyt tein niin, että olin itse täysin passiivinen, sanoin vaan kepit ja jos meni väärin, niin rauhallisesti huomautin ja sitten uudelleen. Into pysyi rauhallisena ja meni kepeille melko hitaasti, mikä oli pelkästään hyvä. Se ihan selvästi mietti, että mitä sen pitäisi tehdä ja haki keppejä jyrkästä avokulmasta jo varsin kivasti. Tämä tuntui aika hyvältä systeemiltä, joten näitä jatketaan. Lisäksi otettiin kontakteja, joissa lätkä selventämässä paikkaa. Ihan OK. Puomilta tuli kerran läpi perään (koski lätkään, mutta ei pysähtynyt), muuten ei huomauttamista.

Tunti saatiin helposti kulumaan, mutta hiki taisi olla meillä kaikilla kolmella, kun loppuverkoille lähdettiin.