Keskiviikon valmennusryhmän treenit saatiin vetään varsin helteisissä olosuhteissa. Anu oli tällä kertaa vetovuorossa ja teemana oli rääkki.

Tehtiin kaksi rataa. Ensin piti tehdä kisanomaisesti ja radat oli rakennettu niin, että pääsi jatkamaan uudelle kierrokselle suoraan; pystyi siis niin halutessaan vetämään vaikka useamman kierroksen putkeen. Sitten tehtiin vielä samaa rataa nopea toinen kierros teemalla 0 tai ulos.

Into kulki ihan kivasti. Ekalla radalla taisin korjata aan, kun lähti ilman lupaa. Muuten olisi vissiin ollut nolla. Menin vain yhden kierroksen, kun oli niin kamalan kuuma. 0 tai ulos kiekalla tehtiin 0.

Toinen rata tuntui hankalammalta, etenkin pituus, hyppy, putki -suora oli vähän sen oloinen, että en oikein osannut päättää, että miten sen vien ja en osannut oikein arvioida, että ehdinkö vai en. Ekalla kiekalla Into luisui alas pöydältä. Yritti kyllä kysin ja hampain pysyä pöydällä, mutta pinta oli ihan sileä ja liukas, joten valui alas. Myös tuo suora, tai oikeastaan sen jälkeinen hypylle vienti oli vähän tökkö, kun en oikein ehtinyt. Ekalla kerralla otin tuon suoran ulkokautta. Jatkoin sitten suoraan toiselle kiekalle ja se taidettiin tehdä nollana (vai olisinko korjannut jonkun kontaktin, ei voi muistaa). Nyt pysyi pöydälläkin ja suora ja sen jatkokin sujui paremmin, kun otin sisäkautta. Ehdin huomattavasti helpommin niin. 0 tai ulos kierros tehtiin taas nollana.

Lopuksi kun oli vielä aikaa otettiin vielä putkelta pituudelle vientejä vaikeasta kulmasta. Anu heitti palkkaa kun tuli oikein. Ensimmäiset kerrat Into tuli ihan kylmästi sivusta, mutta kun huomasi, ettei näin pääse palkalle alkoi vähän ajatella ja lopuksi saatiin ihan tosi hyviä suorituksia, joissa selvästi haki itse oikein pituudelle sisään. Tämäkin täytyy nyt vaan opettaa, samoin kuin pituudelta kääntyminen.

Kivat mutta varsin hikiset treenit!