Melko agipainotteinen viikonloppumme jatkui sunnuntaina Niihamassa Anna ja Juha Oreniuksen koulutettavina.

Svanten kanssa olin aamupäivästä Juhan ryhmässä. Juhan mukaan Svante on masentava koira, kun se ei tee virheitä Silmänisku. Ihan kivasti Svante menikin ja mitään varsinaista ongelmakohtaa meillä ei radalla ollut. Alkuradasta yksi valssini vaihdettiin persjättöön ja yhden takaakierron ohjausta viilattiin vähän paremmin Svantelle sopivaksi. Vaikka hyvin menikin, niin juosta sai silti ihan huolella. Rata oli aika pitkä ja sellainen, jossa ohjaaja sai pistää töppöstä toisen eteen ihan huolella, olin aivan tiltissä ja hiestä läpimärkä, kun oma vuoromme oli ohi. Huh.

Inton kanssa olimme sitten iltapäivästä Annan radalla. Alussa oli kolmantena esteenä kahden putken välissä hyppy, joka piti kiertää takaa. Ajattelin, että siitä emme selviä ikinä, mutta itseasiassa Into teki heti ihan oikein. Keppejä edeltäviä kahta hyppyä, joista jälkimmäiselle tuli backlap otettiin useampi kerta, Into vähän havitteli kepeille, eikä meinannut malttaa hypätä molempia hyppyjä kunnolla. Loppuradan hyppykuviot saatiin myös menemään tosi hyvin heti, kun vaan maltoin liikkua kunnolla, enkä jäänyt turhaan odottelemaan Intoa. Heti sain "ostettua" itselleni rutkasti lisää aikaa. Töitä tässäkin joutui tekemään, mutta ohjaajalle tämä rata ei ollut yhtä rankka kuin Svanten.

Tokotreeniäkin olisi ollut illaksi tyrkyllä, mutta agissa meni sen verran myöhään ja olin niin poikki, että tokoilut jäi tältä illalta väliin. On ollut aika rankka viikonloppu, jalat on ihan poikki ja huomenna sen lihaksissaan (!?) varmaan tuntee, että agia on tullut vedettyä ihan urakalla.