Maanantaina pidettiin sadetta ja agiliidettiin.

Alkuillasta lähdin Anun ja Nipsun seuraksi navetalle. Mukaan pääsi vain Into, Svante sai jäädä kotiin parantelemaan jalkaansa (märän kelin takia en viitsinyt ottaa sitä edes turistiksi, Tuitun suureksi pettymykseksi).

Into otti lähinnä kontakteja ja sitten sellaista Anun kehittelemää muutaman esteen pätkää, jossa oli takaakiertoja ja sylkkäriä. Noi sylkkärit on kyllä sille vaikeita, ei vaan tule niihin mukaan. Kivaa pikkukikkailua joka tapauksessa, näitä tällaisia pitäisi tehdä enemmän eikä aina vaan pelkkää rataa.

Illalla oli sitten normaalit agitreenit Niihamassa. Sadekin sopivasti loppui juuri ennen treenejä ja saatiin vetää harjoitukset ihan kivassa (joskin varsin kosteassa ja hiostavassa kelissä).

Eka pätkä oli meiltä aivan surkea. Into sinkoili ja teki omia ratkaisujaan ja minulta meni hermot. Lopetin sen kesken, kun tuntui menevän vain pahemmaksi.

Toinen (huomattavasti helpompi) rata selvitettiinkin sitten heti nollana läpi. Yhtä käännöstä vähän hiottiin paremmaksi, mutta kokonaisuuten hyvä suoritus Intolta.

Kontakteista radalla oli puomi ja keinu. Puomi nyt ihan OK, keinulla Into jarruttelee vähän turhan aikaisin. Sitä pitäisi ottaa nyt jossain erikseen.