Maanantain valmennusryhmän treeneissä tuntui kaikilla olevan teemana jäävien tason testaaminen. Olivat sunnuntaina Marian koulutuksessa saaneet vinkin tehdä aina jokaista jäävää vapaasta "hillumisest" 30 sekunnin ajan ja vertailla sitten suoritusten määriä. Yleensä joku jäävistä on selvästi heikompi ja joku taas vahvempi ja tästä voi löytyä selitys esim. idarissa jonkun tietyn asennon toistuvaan epäonnistumiseen. Intonkin kanssa sitten kokeilimme tätä. Se olikin yllättävän vaikeaa. Piti osata heittää nameja järkevään suuntaan, saada koira löytämään ne ja muistaa sitten vielä käskyttääkin riittävän nopeasti. Ihan hauska kokeilu.

Yksittäisliikkeet aloitettiin Inton kanssa vähän seuraamisella, joka tuntui ihan hyvältä. Tunnarissa aika paljon kapuloita, mutta hyvin sieltä oma tuli. Palautusvauhti oli aika hidas. Sitten tehtiin vähän merkkihullutusta, eli juoksutin Intoa kahden merkin väliä ja lopuksi hyppynoutoa, jossa vinoja heittoja. Tässä tulikin vähän ongelmia, kun meinasi kiertää ja otti huomautuksesta vähän nokkiinsa. Lopulta sitten ihan OK.

Paikallaoloissa ei ongelmia. Omin käskyin ylös ja alas.

Lopuksi sitten vielä yhtä aikaa tehdessä otin pari ruudun paikanhakua, kaukoja, seuraamista ja pientä temppuratailua.

Tokotreenien päätyttyä jäätiin Anun kanssa vielä tekemään hyppytekniikkaa. Tehtiin perussarjaa kuudella niin, että lähetys tuli putken kautta. Aika kiltisti Into teki, vähän tuli viimeinen väli ahtaaksi, kun liikuin nopeammin. Sen lisäksi sitten samaa, eli etäisyyden arviointia renkaalla. Tai jotain sellaista :).