Eilen taas ratsastamassa. Menin Akitalla. Ennen tuntia sanoin, että kannattaakohan sitä ottaa, kun oli viimeksi niin täydellinen. No, ei olisi kannattanut. Oli tosi tahmea ja vastaan hangoitteleva (siis oma itsensä) koko tunnin. Yhteen kulmaan menosta taisteltiin ankarasti ja muutenkin oli kaikki taas niin vaikeaa.

Tehtiin siirtymisiä (käynti-seis ja ravi-käynti) ja pieniä voltteja kolmikaarisella kiemurauralla (siirtymiset keskellä ja voltit kaarteisiin). Aika vääntämistä ja taistelua koko tunti. Lopputunnista Akita sitten antoi periksi ja oli jo lähes kiva, siitä olisi voinut jatkaa toisen tunnin heti perään.

Tuo uusi ope on saanut minusta varmaan varsin vakuuttavan kuvan, kun olen ollut käsittämättömän surkea nyt molemmilla tunneilla...

Koirien kanssa en ole tehnyt mitään hyödyllistä. Tiistaina olin vetämässä noutajille koulutusta Pirkkahallilla ja ajatuksena oli ottaa Svanten kanssa samalla jotain, mutta parkkis oli nilkkaa myöten vedessä ja sohjossa, joten jätin sitten suosilla treenaamiset väliin. Agiinkaan en ehtinyt ja olin kyllä niin märkä ja jäässäkin tuon parkkiksella seisoskelun jälkeen, että ei senkään puolesta olisi agilitysta(kaan) tullut mitään.

Tulisi jo kevät!