Tänään kisattiin Inton kanssa kolmen startin verran Nokialla.

Ensimmäisenä oli hyppyrata. Tällä kertaa onnetar oli heittänyt meidät viimeiseksi lähtijäksi, mukavampi se kuin ensimmäinen.

Hyppärin alussa kurvit vähän levisivät, mutta päästiin kuitenkin matkaan. Sitten tuli kohta, jossa piti tehdä neljä peräkkäistä välistävetoa. Kaksi vielä moni ja kolmanteenkin Into tuli, mutta ei sitten hypännyt. Siitä siis kielto. Loppurata meni ihan hyvin, erityisen tyytyväinen olin Inton hyvään käännökseen suoralta putkelta.

Toisen radan alku tuntui jostain syystä tosi hitaalta aalle asti. Sielläkin jouduin valuttelemaan Intoa kontaktilla tuskastuttavan kauan. Mutta kun siitä päästiin, sujui loppurata tosi kivasti ja siitä nolla. Sijoitus oli kolmas.

Viimeisen radan alku tuntui tosi kinkkiseltä. Into livahti jo siinä niistopersjätössä väärälle puolelleni ja haettiin seuraavaa hyppyä ihan huolella. Jostain syystä siitä ei kuitenkaan tuomittu kieltoa. Puomilta käännyttiin aika jyrkästi takaisinpäin kepeille ja tässä Into teki tosi epätyypillisen virheen ja tunki kakkosväliin. Monta kertaa. Sitten kun en vielä saanut sitä keppien päästä kääntymään oikeaan päähän putkea, tulin siihen tulokseen, että ehkä se rata oli siinä ja mentiin pois.

No, yksi nolla sentään. Mutta olisihan se ihan kiva saada se tupla. Ja se viimeinen hyppyserti. Ehkä sitten ensi kerralla ;p.