Tänään ajeltiin Inton kanssa Köyliöön testaamaan, että miltä se tokoilu EVL:ssä maistuu. No, eihän se oikein vielä maistunut. Lisää treeniä siis.

Olosuhteet olivat aika rankat, oli tosi kuuma (olen viimeksi ollut Köyliössä tokokisoissa kolme vuotta sitten ja silloin jouduin keskeyttämään, kun sain itse jonkin sortin lämpöhalvauksen...) ja paarmoja sun muita öttiäisiä oli ihan hirveästi.

EVL tehtiin ihan normijärjestyksessä, kahdessa osassa, ruudusta poikki. Paikallaolot oli Intolta ihan hyvät, niistä kympit molemmista.

Seuraaminen oli hirveää,  Into oli taas vähän nysvä. Idarikin meni vähän hiihtelyksi ja Into jäi istumisessa seisomaan (meillähän on enemmänkin ollut ongelmana se, että menee seisomisessa istumaan). Luoksetulo oli Inton luoksetuloksi ihan kohtuullinen, mutta hyvähän se ei ole. Nytkin tuli banaania jonkin verran. Ruutu olikin sitten ihan hukassa. Mielestäni merkkasi ruudun, merkille meni hyvin ja selvästi oli lähdössä ihan oikeaan suuntaan. Käskystä lähti kuitenkin taakseni luoksetulon merkeille. Tästä osiosta pisteitä 9, 7, 8,5 ja 0. Vetelin taas melkein ranteita auki, kun tuota kisakoomaa tunki esiin ja Into tuntui älyttömän löysältä. Hetken jo harkitsin keskeyttämistäkin, mutta päätin sitten kuitenkin jatkaa.

Toinen osio alkoi ohjatulla, jossa arpa heitti meille vasemman. Into yritti mennä suoraan kapulalle, sain kuitenkin pysäytettyä ja lisäkäskyllä merkin varoalueen sisään. Itse nouto sitten ihan OK, mutta Into ei irrottanut kapulasta. Jouduin antamaan lisäkäskyn ja silti melkein repimään kapulan sen suusta. Hmmm... Hyppynouto oli muuten ihan OK, mutta vähän törmäsi palautuksessa. Tunnarissa mielestäni nosti väärää, toi kuitenkin (rajusti pureskellen) oikean. Kaukoissa ensimmäiseen ylösnousuun (seisominen) tarvittiin kaksi käskyä ja sitten varasti sivulle lopussa. Muuten ihan OK vaihdot.  Toisen osion pisteet 6, 10, 9 ja 8.

Yhteensä siis 239 pistettä ja kakkostulos.

Toisessa osiossa hyvää oli pieni kuumuminen. Se toki aiheutti sitten noita virheitäkin, mutta olin silti tyytyväinen, kun Into vähän nosti itseään. Ei jäänyt ihan sellainen kooma-fiilis kokeesta, eli sikälikin hyvä, että päädyin jatkamaan loppuun asti. Nyt ei olekaan enempää kokeita tiedossa, katsotaan syksymmällä sitten uudelleen.

Muuten päivä onkin mennyt karsintojen tuloksia netistä jännätessä. Tällä nykysysteemillä ihanneajat menevät kyllä tosi tiukoiksi. Svanten kanssa olisi ollut ihan turha lähteä tuonne taapertelemaan. Eikä se olisi pystynyt kisaamaankaan, tassu on edelleen tulehtunut, tiistaille on varattuna lääkäriaika.