Torstaina piipahdettiin Inton kanssa kesäkukkien ostoreissun lomassa Loukonlahdessa tokoilemassa. Hiekkakentällä pelattiin pesäpalloa ja nurmikentällä jalkapalloa, mutta kyllä mekin sinne sekaan mahdutiin.

Ensin kaukoja. Kisamatkalta maasta istumaan, nousi hyvin. Tästä heti palkka. Muita vaihtoja sitten lähempää enemmän.

Ruutu oli nyt ilman nauhoja ja Housto, we have got a problem! Koirani on kadottanut ruudun! Jää nauhattomuudesta huolimatta etuosaan. Korjasi kun odotin. Uusinnalla sitten parempi ja sen palkkasin ja samalla jätettiin palkka ruutuun, sille sitten viimeinen kerta.

Into alkoi jo tässä vaiheessa olla aika läähätyksissä, oli melko lämmin ja oltiin just tehty pitkä metsälenkki. Mutta eteenpäin vaan. Seuraavaksi tunnari. Kapuloita kisamäärä ja laaja kellomuodostelma. Tämä ihan hyvä, palautuskin laukalla loppuun asti. Jes!

Idari niin, että itse huutelin käskyt. Ekaan väliin istuminen, muut läpi.  Istui ihan OK ja seuraaminen ei ollut niin matalaa. Tässäkin siis selvää kehitystä havaittavissa.

Ohjatussa vein kapulat itse. Ei kisasyvyys. Into sai hakea molemmat puolet. Huutelin itse käskyä ja hyvin tarjosi kontaktia siitä. Ihan OK.

Lopuksi muuta stoppi kierron kautta ja erikseen maahanmenoja. Maahanmenot olivat jo tosi löysiä, alkoi puhti loppua. Siitä huolimatta vielä pieni pätkä seuraamista tiheällä namipalkalla. Ihan OK.

Kuuma oli, Into oli tosi kuumissaan. Sen turkki on tällä hetkellä ihan järjettömän paksu, saisi aloittaa karvanlähdön hiljalleen. Svante aloitti jo, siitä harjattiin eilen tyttöjen kanssa ihan järjetön määrä karvaa pois. Ehkä se Intokin ottaa Svantesta mallia ja alkaa keventää oloaan.