Tiistaina hakuuteltiin pienellä porukalla Sääksjärven maastoissa. Keli oli varsin tuulinen ja hyttysiä oli aivan h...tisti.

Intolla oli välillä vähän enemmän vauhtia kuin järkeä. Hetkittäistä epätoivoakin taas vaihteeksi koettiin, mutta toisaalta olosuhteetkin vähän asettivat haasteita.

Ensimmäinen maalimies oli valmiina oikealla etukulmassa. Tänne hyvä pisto. Saattelimme Inton kanssa maalimiehen kakkospiiloon. Vasempaan etukulmaan Into lähti hyvin, mutta kääntyi liian aikaisin. Tajusin, että kääntyi siitä, mistä edellisen koiran maalimies oli juuri hetkeä aiemmin kulkenut. Uudella lähetyksellä OK.

Kun olin lähettämässä Intoa tuonne vasempaan etukulmaan, juoksi alueemme poikki oikean puolen kautta menevää polkua pitkin lenkkeilijä. Oletankin, että Into kääntyi oikean puolen toisella pistolla lenkkeilijän hajuvanaan. Sen olisi pitänyt nimittäin ylittää se polku, jota myöten juoksija oli noin puolta minuuttia ennen mennyt. Uusi lähetys tässäkin OK.

Sitten piti tulla vasemmalle tyhjä. Tässä Into jäi ensimmäisellä lähetyksellä tarkistamaan keskellä aluetta ollutta edellisen koiran piiloa (sitä minne sieltä etureunasta tuli se jälkikin). Toisella lähetyksellä meni melko hyvin, mutta pistin menemään vielä kolmannen kerran ja nyt tuli alue tarkastettua takareunaa myöten.

Kolmas oikealle ongelmitta, viimeiselle vasemmalle lähetin vähän tyhmästä paikasta, jäi paljon tutkimatonta aluetta väliin. Toisella lähetyksellä hyvä ja suora pisto.

Paljon siis tapahtui, mutta jotain (vähän) sentään onnistuikin. Into meni koko ajan tosi kovaa ja jaksoi kyllä hyvin loppuun asti. Nyt täytyykin pitää huoli siitä, että homma mene ihan juoksenteluksi, siihenkin kun Intolla on kyllä taipumuksia.