Sunnuntai-iltana hurautettiin Mouhijärvelle Aaltosen Marian agilityoppiin yhdessä Veli Viljon kanssa.

Aluksi tehtiin muutaman esteen pieni radanpätkä, joka meni Intolta oikein hyvin. Sitten harjoiteltiin irtoamista, joka myöskin hienosti ja helposti. Vaikeimmaksi rastiksi Inton kanssa osoittautui hallintaan ottaminen juuri ennen hyppyä. Puoliväkisin Into pyrki aina hyppäämään esteen. Ajatuksena oli siis koota koiraa ennen hyppyä ja näin pystyä heti hypyn jälkeen tiukkaan käännökseen. Tätä harjoitusta on ilman muuta tehtävä lisää!

Sitten tehtiin jo vähän pidempi radanpätkä, joka meni vaihtelevasti, mutta ihan hyviä kohtiakin saatiin. Lopuksi kokeilimme vielä puomia, jolta Into ensin hyppäsi alas :-o, mutta teki sitten ihan kivasti. Otimme sitten jopa parin hypyn kautta ja ihan hyvin meni. Jatkan siis puomin harjoittelua tällä jo aloitetulla tavalla.

Kiva iltapuhde, josta tuli paljon eväitä jatkoa ajatellen. Etukäteen en olisi osannut kuvitella Inton selviävän tuollaisesta radanpätkästä, mutta niin se vaan sujui. Nyt pitää siis selkeästi alkaa tekemään jo vähän vaativampia juttuja ja myös hiljalleen nostamaan hyppyjen korkeutta.