Joka perjantainen huvimme, eli valmennusringin treenit. Treeneihin lähtiessä piti akuutin palkkanamivajeen vuoksi poiketa lähikaupan kautta. Painelin hirveällä kiireellä läpi kaupan, nappasin pussin Froliceja kainaloon ja kiisin kassalle. Maksettuani pyysin saksia lainaksi "kun tää pitää saada heti auki". Oli muuten kassatytön ja koko kassajonon ilmeet aina näkemisen arvoiset. Toiset ne karppaa ja toiset syö Froliceja.

Itse treenit menivät ihan jees. Aloitettiin ryhmäliikkeillä yhdessä tavoitteellisesti treenaavien kanssa. Meitä oli aika pitki rivi, ei vissiin ihan kymmentä, mutta ei niin kauheasti allekaan. Into oli siinä porukan keskivaiheilla. Sekä istuminen että makuu hyvin, nyt myös maahanmeno ja ylösnousu hienosti. Istumaan jätin taas ihan ihme asentoon. Nyt pitää skarpata tuon kanssa ja katsoa, että istuu edes jotenkin siedettävästi.

Yksittäin ensin uusi idari; sei-is-maa. Asennot OK, vikalla pätkällä alkoi vähän seuraamisessa edistään. Mutta ihan hyvin siis.

Sitten tunnari. Ekalla yrittämällä toi kaksi. Kapulat oli varsin lähekkäin ja Into potkaisi kaksi ihan kiinni toisiina. Kun otti omaa (toinen näistä) suuhun, tuli se toinenkin. En tiedä, että tajusiko edes itse tuovansa kahta. Otettiin sitten uudestaan ja nyt ihan pro-suoritus.

Ohjattua taas merkkipainotteisesti, mutta annoin hakeakin molemmat. Ei ihmeempiä, ihan hyvä suoritus.

Sitten kaukoja. Salla ja Katri häiriköivät takana ja palkkailin vaihtelevasti. Yhdessä vaiheessa vähän ahdistui, mutta aika kivastikin pystyi tekemään.

Lopuksi vielä seuraamista, suora luoksetulo (palkka vauhdista) ja pari luoksetulon loppupätkää.