Tiistaina oli suunnattiin totutusti Inton kanssa Mouhijärvelle ja agitreeneihin.

Tehtiin taas sellaista aika virtaavaa rataa, jossa oli sitten kaikenlaisia kuvioita matkalla, kepit taidettiin mennä kolmesti, kontakteista radalla oli puomi ja aa.

Into oli taas vallan mainio. Heti eka yrittämällä päästiin koko lailla puoleen väliin rataa, mutta sitten itse ohjasin huonosti ja Into sujahti keppien sijaan putkeen. Tästä kun päästiin jatkamaan, meni taas vallan mainiosti, mutta sitten keppien ja renkaan jälkeisellä hypyllä sähelsin, kun yritin tehdä siihen (Markon yllyttämän) sellaista persjättöä, jota en itse olisi ikinä a) tajunnut b) uskaltanut tehdä. Nyt se onnistui jotenkin, mutta seuraavasta hypystä Into sitten meni ohi. Uusinnalla saatiin tämäkin onnistumaan. Loppukin selvitettiin, mutta kahden putken jälkeisen hypyn ohjausta viilattiin vähän paremmaksi. Kaikkiaan Into kulki taas kivasti ja jotenkin helpon oloisesti. Meno ei ole sellaista taistelua, kuten se oli vielä tovi sitten.

Agien jälkeen kotipihassa pikaiset tokot. Tunnaria taas niin, että ensin vain nameja, jotka annoin nuuskia ja syödä ja sitten samalle paikalle tunnari. Laitoin kapulat tosi lähekkäin ja oman vain käytin nopeasti kädessä. Into joutuikin etsimään hetken, mutta ei nostellut vääriä ja toi oman. Lisäksi tehtiin jokunen kaukojen vaihto, vähän seuraamista (vaikeaa, kun oli tosi liukasta) ja jäävistä istumista ja seisomista. Näissä ei ongelmia.