Tänään hakuiltiin Lahdesjärvellä. Vettä ja räntää satoi ja lunta oli kyllä ihan riittävästi -joskin onneksi vähemmän kuin viime treeneissä :-o

Otimme Svanten kanssa viisi pistoa; kolme äijää ja kaksi tyhjää.

Ensin oikealle äijä umpipiiloon ja kiintorullalla ilmaisu. Ekalla kerralla pudotti rullan turhan kaukana, laitoin uudestaan. Toinen kerta parempi.

Sitten vasemmalle tyhjä. Eteni hyvin alueen takarajalle ja liikkuikin siellä jonkin verran, mutta kääntyi sitten väärään suuntaan ja palasi omia jälkiään takaisin keskilinjalle. Sama uudella lähetyksellä ja aika lailla sama myös oikealle tulleella tyhjällä. P---le. Tuota pitää taas ruveta korjaamaan.

Sitten vasemmalle irtorullalla ilmaisu, joskin ehti nappaamaan kiintorullan. Mutta OK pisto muuten. Viimeiseksi oikealle suora palkka. Rulla juuttui ilmeisesti matkalla johonkin ja varmuuslukko laukesi, mutta se ei onneksi haitannut Svantea, joka etsi ja löysi maalimiehen ongelmitta.

Muuten hyvä treenit, mutta tyhjät huonoja. Lähtee ja menee hyvin ja suoraan, mutta ei etene alueella. Tai jos eteneekin, niin palaa kuitenkin omia jälkiään takaisin. Pitänee taas tehdä sellaisia pistoja, joilla maalimies löytyy alueelta edempää.