Viime viikonloppuna oli agin MM/PM-karsinnat Vantaalla.Olipahan rankka viikonloppu! Reissuun lähdettiin viiden aikaan lauantaiaamuna (sitä se on, kun reissaa samaa matkaa minikoirakon kanssa), kotona oltiin vasta sunnuntain puolella, eli vähän jälkeen puolen yön. Ja uudestaan matkaan lähdettiin viiden pintaan sunnuntaina. Että nukuttua ei tullut ainakaan liiaksi sen viikonlopun aikana.

Lauantaina oli kaksi rataa. Ensimmäisenä hyppyrata, jolla teimme nollan ja saimme siitä pari pistettä. Illan agiradalla tulokseksi taisi tulla kymppi, en ole ihan varma siltä ei kuitenkaan pisteitä.

Sunnuntain ekalta radalta kymppi ja vissiin pari pistettä, (helpolta) hyppäriltä hylly, kun Svante karkasi alusta. Viimeiseltä radalta vitonen tai kymppi, en muista. Yhtä huonosti ohjattua pujotteluun menoa lukuunottamatta kaikki virheet tulivat (yllätys,  yllätys) kontakteilta.

Kaikkiaan karsinnat olivat ihan positiivinen kokemus. Viidyimme Svanten kanssa molemmat mattoalustalla ja noin ohjauksellisesti en kokenut ratoja mitenkään kohtuuttoman vaikeiksi. Toki vaikeutta tulee heti lisää, jos koira on yhtään nopeampi, mutta Svanten kanssa ei sitä ongelmaa ollut.