... kuului vain eilen, kun osallistuimme Inton kanssa Tamskin harjoituskisoihin tiistaina. Into meni ja minä ihmettelin :D.

Osallistuimme sekä mölli- että kilpailevien radalle. Möllirata meni muuten ihan hyvin, mutta yhdeltä hypyltä Into kääntyi väärään suuntaa, tai itse kämmäsin enkä kertonut yhtään, että minne mennään ja Into lähti hakemaan vasemmalla näkynyttä putkea, kun piti kääntyä oikealle. Aa oli vähän turhan lennokas, mutta puomi varsin mainio.

Kilpailevien rata oli kohtuullisen hankala. Into oli ihan älyttömillä kierroksilla, se ei kitissyt vaan huusi. Vauhti oli sitten myös sen mukaista ja minä jäin kuin mummo lumeen. Positiivista oli, että vauhdista huolimatta Into reagoi ja kääntyi hyvin, ohjaajalla oli vaan koordinaatit himpan verran kateissa. Kepit mentiin jyrkästä umpikulmasta, ensin Into ei taipunut ekaan väliin, mutta sitten kun saimme alun oikein, pujotteli Into hyvin ja loppuun, vaikka puoli olikin se vaikeampi ja kepit vielä hankalasti kohti seinää. Aat tälläkin radalla karmeita, Into ottaa kaksi kosketusta aahan, ylösmenon ja alasmenon puoliväleissä, se lentää sen harjan yli ja se näyttää aika karmealta. Puomi nytkin hyvä. Loppusuora takaaleikkauksineen onnistui myös ihan kivasti.

Vaikka meno olikin aika kaoottista laitoin silti tänään ilmoittautumisen menemään Tamskin kisoihin 11.1. Haetaan se hylly niitä tulevia pyttyjä varten valmiiksi :D.

Maanantaina Eurotallin treeneissä Into oli ihan hyvän tuntuinen, tehtiin varsin kivoja pätkiä ja yksi hankala suora takaaleikkauksin onnistui tosi hyvin (erityisen ylpeä olen itsestäni, tajusin tehdä siihen ne leikkaukset, enkä lähtenyt yrittämäänkään mitään muuta).

Tänään oltiin aamupäivästä navetalla Inton kanssa ja tehtiin sitä aata aika paljon. Yksittäisenä esteenä Into tekee sitä ihan hyvin, mutta radalla vauhtia alkaa olla liikaa. Kun huomaan vähän kertoa ennen aalle menoa, että kannattaisi vähän himmailla, onnistuu paremmin. Navetalla oli vielä eilinen rata valmiina, joten kokeiltiin sitä uudestaan ja nyt meni jo vähän paremmin. Tosin nyt kepit meinasivat olla hankalat, sisäänmenot hyvin, mutta lopussa taas ongelmia. Kontaktien lisäksi otettiinkin keppejä aika paljon ihan yksittäin ja erikseen. Ns. helpompi puoli on kepeillä tällä hetkellä tosi hyvä, Into kestää vedättämistä ja irtoamista tosi hienosti. Toinen puoli on vähän epävarmempi, mutta jos palkka on keppien päässä odottamassa, voin tälläkin puolella tehdä melkein mitä vain. Treeniä vaan lisää.

Tokoakin tehtiin ihan pienesti, pari hyppynoutoa ja vähän seuraamista. Molemmat tosi hyvin, etenkin seuraaminen tuntui suorastaan erinomaiselta!

Svante oli eilen hampaanpoistossa, yksi P4 otettiin pois. Hampaasta oli murtunut pieni pala ja se oli halki. Muuten Svanten purukalusto oli kuulemma oikein hyvässä kunnossa. Mutta rauhoituksesta ja suussa olevista tikeistä johtuen Svante on nyt sairaslomalla viikon verran. Toipuminen on kyllä ollut nopeaa ja Svante vaikuttaa jo nyt ihan omalta itseltään, mutta huilaillaan nyt, ettei tule ongelmia.

Tänään onkin sitten edessä pitkä ilta rakettien paukkeessa. Elvishän meillä on se, joka niistä panikoi, muut eivät onneksi välitä. Paukkeesta huolimatta oikein rauhallista vuodenvaihdetta ja menestyksekästä vuotta 2009 kaikille!