Viikkoon venähtänyt tokotauko päättyi perjantai-iltana, kun oltiin treenailemassa Pian kanssa.

Into oli oikein hyvä, ihan kuin ei taukoa olisi ollutkaan. Aloitettiin seuraamisella, jossa hinkutettiin erityisesti hidasta kävelyä ja siinä paikkaa. Into valuu todella mielellään liian eteen, tästä vähän huomauteltiin. Muutamaan kertaan korjasikin paikan tosi mallikkaasti. Tätä pitää nyt hinkuttaa ihan hulluna.

Luoksetulosta otettiin loppupätkää, sekä eteen että vauhdista palkaten. Into tuli ihan kivalla vauhdilla. Ei täysillä, mutta OK. Sitten seisomista kiertämisen kautta, melko OK. Maahanmenoja niin, että itse liikuin taaksepäin. Ihan hyviä.

Ruudussa palkka valmiina. Ei ongelmia. Merkkikin ihan hyvä. Loppukävelyt otettiin erikseen, Pia huuteli ylimääräisiä käskyjä ja Into malttoi hyvin. Kun tuli, tuli aika vauhdilla, mutta silti korrektisti seuraamiseen. Hyvin siis tämäkin.

Tunnari oli tosi hyvä! Tehtiin kisanomaisesti, kapuloita oli normaalia enemmän. Into meni ja haisteli ja nappasi oman heti ja varmasti kun osui kohdalle. Jes!

Kaukoja tehtiin läheltä ja tekniikkaa painottaen. Erityisesti hinkattiin maasta istumaan nousemista, joka on ollut vähän tahmea.

Lopuksi ohjattu, joka tehtiin niin, että haettava kapula oli ihan ruudussa kiinni. Tämä ei Intoa haitannut, se teki hienon noudon (jotain hyötyä siitä kapuloiden kyyläämisestäkin). Annoin hakea myös toisenkin puolen, hyvin sekin. Merkkikin oli ihan mainio.

Tokoilujen jälkeen vielä pienet ilmaisutreenit. Ensin niin, että koira ja rulla maalimiehellä ja maalimies (eli siis Pia) antoi rullan Intolle, joka sitten tuli minun luokseni ja siitä sitten näytölle. Sitten vaikeutettiin niin, että tehtiin käytännössä koko ilmaisuketju irtorullalla. Tässä Into yritti aina tarjota rullaa maalimiehelle, mutta tuli sitten lopulta. Rullan tuonti on ihan OK, ei pudota ja tulee suoraan sivulle.  Pitänee kuitenkin ottaa vielä askel taaksepäin ja ottaa lisää noita pelkkiä rullan tuonteja, niin saadaan se maalimiehelle jumittaminen pois.

Olipa mukava iltapuhde, Pialle kiitokset seurasta!