Maanantaina oli sitten vuorossa valmennusryhmän treenit. Oltiin Nekalassa Viinikanpuiston liepeillä. Iltapäivällä vähän ripsoi vettä, mutta treenien aikaan oli jo ihan aurinkoista, joskaan ei läheskään niin kuumaa kuin viikonloppuna.

Aloitettiin paikallaoloilla. Nämä hyvin molemmat. Lisäksi tehtiin taas ringissä niitä aloituksia ja lopetuksia.

Yksittäin Into aloitti idarilla. Ekaan väliin seisominen ja muut läpi. Oli taas vähän matala ja kuulemma niiaili kulmissa.

Sitten taisi olla tunnari. Into meni ensin reilusti yli kapuloista (upposivat ruohoon aika tehokkaasti) ja kun osui kapuloille, osui heti sille omalla ja otti sen tarkastamatta muita. Ihan hyvä siis.

Ohjatussa vasen. Ja taas keskikapulalle. Sain yhdellä käskyllä hyvin korjattua. Uusinnalla sitten jo oikein.

Ruudussa oli taas palkka valmiina, otin kaksi kertaa ja loppusoa sitten sielä erikseen. Nämä ihan OK kaikki.

Itsekseni tein sitten vielä sielä sivussa vähän merkkiä ja kaukoja läheltä. Voi kun saisi sen ohjatun merkin menemään edes lähes samalla vauhdilla, kuin miten menee pelkkää merkkiä tehdessä!

Svantekin pääsi vähän puuhastelemaan. Se sai kerätä merkit ja tehdä tandem-seuraamista Tuitun kanssa Anun ohjaamana. Ne ovat jotenkin niin liikuttava pari Tuitun kanssa, veteraanit <3.

Käytiin sitten vielä kävelemässäkin porukalla. Mentiin Viinikanpuiston toiseen päähän ja kierrettiin vielä Pahalampikin, jossa päästiin todistamaan poliisioperaatiota, taisi liittyä tähän tapaukseen.